Hortum dehşeti kamerada !

Hortum dehşeti kamerada !

Mersin'in Erdemli ilçesinde geçen hafta çıkan hortumun yaşattığı panik güvenlik kamerasında..

Mersin'in Erdemli ilçesinde geçen hafta etkili olan fırtına ve ardından çıkan hortumun yaşattığı paniğin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

7 Ocak Perşembe akşamı Erdemli merkezi ve bağlı mahallelerde etkili olan fırtına ve hortumun yaşattığı panik bazı iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülere göre bir restoranda müşterilerin yemek yediği sırada yakından geçen hortumun etkisiyle iş yerinin camı patladı. Müşteriler panikle restoranın diğer tarafına yöneldi. Bazıları yere düştü, bazıları da masa ve sandalyelerin altına girmeye çalıştı. Bir süre sonra panik havasının geçmesine karşın bazı müşteriler tedbiri elden bırakmayıp bir süre daha masanın arkasına sığınmaya çalıştı. Bir müşteri de başına aldığı sandalyeyle kendini korumaya devam etti. Elektriğin de kesilmesinin ardından çakan şimşek ışıkları dikkat çekti.

Bir başka noktadaki güvenlik kamerasında da açık kalan kapı sebebiyle dükkanın içi darmadağın oldu. Dışarıdaki çalışanlar panikle içeriye koştu.

İlçenin farklı noktalarında etkili olan fırtına ve oluşan hortum dolayısıyla toplam 7 kişi hafif şekilde yaralanarak hastanelik olmuştu.

Hortum dehşeti kamerada !

Etiketler mersin hortum erdemli