İğrenç olay! Restoranda tanıştığı adam tarafından tecavüze uğradı

İğrenç olay! Restoranda tanıştığı adam tarafından tecavüze uğradı
Güncelleme:

İddiaya göre bir kadın restoranda tanıştığı adam ile önce eğlence mekanına gidip alkol aldı. Daha sonra mekan çıkışı otele giden kadın, cinsel birliktelik teklifi reddedince tecavüze uğradı.

49 yaşındaki L.K. isimli genç kadın akşam saatlerinde Aksaray'da bulunan bir restorana yemek yemeye gitti. Genç kadın burada yemek yediği sırada yine aynı mekânda bulunan ve yemek yiyen 43 yaşındaki C.Ş. isimli kişiyle tanıştı. Bir süre aynı mekânda oturan çift, farklı bir mekâna giderek alkol almaya karar verdi.

Bir eğlence mekânına giden çift burada uzun süre alkol aldıktan sonra mekândan ayrılarak bir otele gitti. İddiaya göre C.Ş. genç kadınla birlikte olmak istediğini söyledi ancak genç kadın cinsel birliktelik teklifini reddetti. Bunun üzerine öfkelenen C.Ş. yine iddiaya göre genç kadınla zorla birlikte oldu.

Suçlamaları reddetti

Sabah'ın haberine göre istismarcı C.Ş. tarafından tecavüze uğradıktan sonra karakola giderek şikâyetçi olan genç kadının ihbarının ardından emniyet güçleri söz konusu otele giderek şüpheli C.Ş.'yi ifadesi alınmak üzere gözaltına aldı. Genç adam ifadesinde L.K. ile bir mekânda tanıştıklarını daha sonra para karşılığında cinsel birliktelik yaşamak için otele gittiklerini zorla cinsel birliktelik yaşanmadığını söyledi.

Adli tıp savcılığa sundu

Genç kadının şikâyetinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında savcılık genç kadını Adli Tıp Kurumu'na sevk etti. Adli Tıp Kurumu genç kadın hakkında savcılığa sunduğu raporda tecavüze uğradığını ifade etti.

22,5 yıl hapis isteniyor

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Adli Tıp Kurumu raporunu baz alarak, genç kadını istismar edip ve zorla alıkoyan şüpheli C.Ş. hakkında "Nitelikli Cinsel Saldırı", "Cebir, Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçları kapsamında 22.5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

Seçiniz...