İki aile birbirine girdi; ölü ve yaralılar var!

Güncelleme:

Osmaniye'de aralarında husumet olduğu öğrenilen iki aile gece yarısı birbirine girdi. Silahların konuştuğu tartışmada ortalık savaş alanına dönerken 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Osmaniye'de yaşanan korkunç olay, saat 21.00 sıralarında merkeze bağlı Baş Mahallesi Mustafa İnce Sokak'ta meydana geldi. A.U., iddiaya göre husumetli olduğu H.C. ailesinin evine gitti. Evin önünde A.U. ve H.C. ailesinin fertleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki taraf, birbirlerine kalaşnikof marka piyade tüfeği ve av tüfeğiyle ateş açtı. Silahlı çatışmada, H.C., A.U. ve isimleri öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, yanında kalaşnikof marka tüfeğin bulunduğu A.U.'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan H.C. ve 3 kişi ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan H.C., doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralı 3 kişinin ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

 ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR

Polis, olay yerinde yaptığı incelemede kalaşnikof marka piyade tüfeği ile evin avlusundaki av tüfeğine el koyarken, siyahlara ait çok sayıda boş kovan ile kartuş buldu. Silahlı kavga ile ilgili çok sayıda kişiyi gözaltına alan polis, soruşturmaya devam ediyor.  

 

DHA

Etiketler husumet çatışma