İki kişiyi öldürdü helallik istedi !

İki kişiyi öldürdü helallik istedi !

Aydın'da iki kişiyi öldüren adam, selfie çekip Facebook'tan helallik istedi.

Aydın'da Ahmet İnan isimli şahıs, müzik sesi yüzünden tartıştığı baba ve oğluna kurşun yağdırdı ardından selfie paylaşarak helallik istedi

Aydın'ın Efeler İlçesi'nde Ahmet İnan, müzik sesi yüzünden tartıştığı baba ve oğluna kurşun yağdırdı. Hasımlarını öldürdükten sonra eşi ve annesiyle vedalaşan Ahmet İnan, aracıyla teslim olmaya giderken selfie çekip "İki pisliği temizledim, cezamı çekmeye gidiyorum. Hakkınızı helal edin" notunu düşerek paylaşım yaptı.

ÖNCE KİRA, SONRA MÜZİK SESİ TARTIŞMASI

Baltaköy Mahallesi'nde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti:

Kadir Çatıkkaş (45), Ahmet İnan'dan (36) restoran kiralayarak işletmeye başladı. Bir süre önce ödenmeyen kiradan dolayı kavga eden ikiliyi araya girenler barıştırdı. Aynı zamanda mahalle kahvehanesini işleten Ahmet İnan, dün öğle saatlerinde oğlu Çağlar Çatıkkaş (22) ile işlettikleri restoranı açmak için araçla restoranın önüne gelen Kadir Çatıkkaş'ı araçtan yükselen müzik sesi dolayısıyla uyardı. Uyarı üzerine Kadir Çatıkkaş, müzik sesini daha fazla açtı. Bunun üzerine çıkan tartışma tekme ve yumruklu kavgaya döndü. Ahmet İnan belindeki tabancayı çıkarınca baba oğul kaçmaya çalıştı. İnan, arkalarından kurşun yağdırdığı baba oğulu sırtlarından vurarak öldürdü, araçlarına da ateş ederek camlarını patlattı. Daha sonra olay yerinin yanındaki evine giden İnan, annesi ve eşiyle vedalaşarak silahını da yanına alıp mahalleden ayrıldı.

SELFİE İLE HELALLİK İSTEDİ

Olaya karıştığı iddia edilen babası Ali İnan ile birlikte aracına binen Ahmet İnan, teslim olmak için jandarmaya giderken direksiyon başında telefonuyla selfie çekip sosyal medyadan paylaştı. "Hakkınızı helal edin, Allah'a emanet olun. İki pisliği temizledim cezamı çekmeye gidiyorum" diyerek helallik isteyen Ahmet İnan daha sonra jandarmaya teslim oldu.

Bu arada vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen jandarmanın incelemesinin ardından baba oğulun cesetleri Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan sağlık kontrolü için Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen Ahmet İnan'ı ise baba oğulun yakınlarının linç etmek istediği öğrenildi.

Habertürk