İlçeyi karıştıran cinayet ! Evini ateşe verdiler

Güncelleme:

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir kahvede çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, ayırmaya çalışan kişi de yaralandı. Olay sonrası ölen kişinin yakınları, zanlının evini ateşe verdi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, kahvede oyun oynayan Hamza B. (77) ile Nurtaç B. (54) arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Hamza B.'nin tabancayla ateş ettiği Nurtaç B. öldü, ikiliyi ayırmaya çalışan Münir T. (60) ise yaralandı. Olayın ardından kaçan şüpheli, jandarmaya teslim oldu.

Olay, saat 15.00 sıralarında, kırsal Epnidere Mahallesi'nde meydana geldi. Kahvede kağıt oynayan Hamza B. ile masada oyunu izleyen kişilerden Nurtaç B. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine, Hamza B. belindeki tabancayı çekip, ateş etti. Mermiler, Nurtaç B.'ye ve tartışmayı önlemeye çalışan Münir T.'ye isabet etti. İki yaralı kanlar içinde yere yığılırken, Hamza B. olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kahveye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahaleleri yapılan ve ağır yaralı oldukları belirlenen 2 kişi, Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Nurtaç B., doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Durumu ağır olan Münir T. ise Manisa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, şüpheli Hamza B.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

CİNAYET ZANLISININ EVİNİ YAKTILAR
Hamza B., olayın ardından Şehzadeler Jandarma Komutanlığı'na gidip, teslim oldu. Hamza B.'in teslim olduğunu öğrenen Nurtaç B.'nin yakınları, iddiaya göre Hamza B.'nin Çepnidere Mahallesi Mezarlığı yakınındaki evini ateşe verdi.

İlçeyi karıştıran cinayet ! Evini ateşe verdiler - Resim : 1

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine, yangına Turgutlu İtfaiye Amirliğine bağlı çok sayıda ekip ile jandarma ekipleri müdahale etti. İtfaiyenin çalışmaları neticesinde söndürülen yangında ev kullanılmaz hale gelirken, jandarmanın uyarıları neticesinde Hamza B.'nin ailesinin ve yakınlarının evde olmadıkları öğrenildi. Yangının nasıl çıkartıldığı ve kimlerin olaya karıştığı konusunda Jandarma olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

İlçeyi karıştıran cinayet ! Evini ateşe verdiler - Resim : 2

DHA