İmam nikahlı eşini tüfekle öldürdü

İmam nikahlı eşini tüfekle öldürdü
Güncelleme:

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde evli olan Nuri E., imam nikahlı olduğu ikinci eşi Şerife B.'yi av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Nuri E., tüfeğini kontrol ederken kazayla ateş aldığını iddia etti.

Olay, saat 21.00 sıralarında ilçeye bağlı Tepecik Mahallesi’ndeki Tepecik Sokak’ta meydana geldi. Akpınar köyünde oturan evli ve 2 çocuk babası Nuri E. (32), iddiaya göre imam nikahlı ikinci eşi Şerife B.’nin (26) ilçe merkezindeki evine geldi. Nuri E.’nin av tüfeği ile vurduğu Şerife B., komşuların silah sesini duyarak ihbarda bulunması üzerine eve sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Bayramiç Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şerife B., doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Anne ve babası ile birlikte hastaneye gelen Nuri E. ise gözyaşları içinde feryat etti ve baygınlık geçirdi. Doktorların müdahalesi ile kendine gelen Nuri E., polis tarafından gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Nuri E., ilk ifadesinde, sabah ava gideceğini ve bu nedenle tüfeğini kontrol ederken kazayla ateş aldığını ileri sürdü.

Çanakkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri evde araştırma yaptı. Ölen Şerife B.’nin cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

DHA