Interpol'ün yakaladığı katil zanlısı Türkiye'ye teslim edildi

Interpol'ün yakaladığı katil zanlısı Türkiye'ye teslim edildi
Güncelleme:

Muğla'da 3 yıl önce Menteşe Akbük koyunda tartıştığı Murat E.'yi öldüren ve kayıplara karışan Cevat K., Azerbaycan’da İnterpol tarafından yakalanarak Muğla’ya getirildi.

Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Menteşe ilçesi Sarnıç Mahallesi Akbük mevkiinde bulunan ‘Bük keyf’ isimli işletmede 30 Ağustos 2017 tarihinde gece saatlerinde mekan içerisinde yemek yiyen Cevat K. isimli şahıs ile işletmede çalışan Murat E. arasında çıkan sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Cevat K., Murat E.’yi kalbine bıçağı saplaması sonucu Murat E. yaralandı.
 
Cevat K. aracı ile Murat E.’yi ambulansa teslim ettikten sonra firar etti. Yanında bulunan kız arkadaşını da Aydın’da bıraktıktan sonra kayıplara karıştı.

İNTERPOL TARAFINDAN YAKALANDI

Murat E. götürüldüğü hastanede hayatını kaybederken, öldürme olayı zanlısı olan ve hakkında Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yakalama kararı olan 55 yaşındaki Cevat K. yapılan uzun çalışmalar sonucu Azerbaycan'da İnterpol tarafından yakalanarak uçak ile Dalaman Havalimanına getirildi.
3 yıl sonra Murat E.’yi öldürüşünün yıldönümünde yakalanan K. Jandarmadaki işlemlerinin ardından Muğla Adliyesi’ne sevk edilecek

İHA