İntikam için 2 çocuğa kurşun yağdırdı !

İntikam için 2 çocuğa kurşun yağdırdı !

Elazığ'da bir kişi, kendisini bıçaklayan kişinin evinin önüne gelerek, evden çıkan 2 çocuğu vurdu.

Elazığ'da bir şahıs, daha önce kendisini bıçaklayan kişinin evinin önüne gelerek, okula gitmek için evden çıkan 10 ve 13 yaşındaki 2 çocuğunu vurdu.

Olay, merkez Salıbaba Mahallesi Yüce Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kadir K. (39) geçtiğimiz yıl yaşanan bir kavgada Hüseyin Bahşi tarafından bıçakla yaralandı. Baba cezaevine girerken, durumu iyileşen Kadir K., intikam almak için Hüseyin Bahşi'nin evinin önüne gitti. Bahşi'nin çocukları 10 yaşındaki Yusuf ve 13 yaşındaki Tolga'nın okula gitmek için sokağa çıktığını gören Kadir K., yanında getirdiği silahla ateş etmeye başladı. 8 el ateş eden Kadir K., Yusuf'u başından, Tolgayı ise kolundan ve omzundan yaraladı. Yaralı çocukları gören komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 2 çocuğu ambulansla hastaneye kaldırdı. Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralı çocuklardan Yusuf Bahşi'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İntikam için 2 çocuğa kurşun yağdırdı !

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olayı gerçekleştiren Kadir K.'yi suç aleti tabancayla birlikte gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

İntikam için 2 çocuğa kurşun yağdırdı !