İş için gittiği Gürcistan'da feci şekilde can verdi

İş için gittiği Gürcistan'da feci şekilde can verdi
Güncelleme:

İş görüşmeci için Gürcistan'a giden Ordulu inşaat işçisi İbrahim Çatık, Batum'da ölü bulundu. Aracının içinde yanmış şekilde bulunan Çatık'ın ölüm nedeni araştırılıyor.

Gürcistan'a iş görüşmesi için giden Ordulu inşaat işçisi İbrahim Çatık (37), alev alan minibüsünde ölü bulundu. Gürcü yetkilileri, yapılan inceleme sonucu olayda kundaklama ve cinayet bulunduğu şüphesi üzerine soruşturma başlatıldığını bildirildi.

Olay, çarşamba günü Gürcistan'ın Batum kentinde meydana geldi. Ordu'nun Kumru ilçesinde inşaat sektöründe çalışan İbrahim Çatık, yaklaşık 2 ay önce iş görüşmesi için Gürcistan'a gitti. Ailesi yılbaşı gecesi Çatık'ı aradı ancak ulaşamadı. Bir süre sonra aile, Çatık'ın minibüsünde yangın çıktığı haberini aldı. Bilinmeyen nedenle çıkan yangın, Gürcü itfaiye ekiplerince söndürülürken, Çatık'ın minibüste cansız bedenine ulaşıldı.

İş için gittiği Gürcistan'da feci şekilde can verdi - Resim : 1

Gürcü yetkilileri, yapılan inceleme sonucu olayda kundaklama ve cinayet bulunduğu şüphesi üzerine soruşturma başlattıklarını bildirdi.

Yapılan incelemelerin ardından Türkiye'ye gönderilen İbrahim Çatık'ın cenazesi, dün memleketi Kumru'ya bağlı Ortaca Mahallesi'nde toprağa verildi.

İş için gittiği Gürcistan'da feci şekilde can verdi - Resim : 2

DHA

Etiketler ordu Gürcistan  Batum