İşadamına yasak aşk şantajı

İşadamına yasak aşk şantajı

Aydınlı işadamı, yasak aşk yaşadığı kadın ve kadının sevgilisinin şantaj yaptığı iddia ederek şikayetçi oldu.

Aydınlı işadamı, yasak aşk yaşadığı iki çocuk annesi kadın ve kadının yeni sevgilisini, kendisine kasetli şantaj yaptıkları iddiasıyla mahkemeye verdi. Aldatıldığını öğrenen eşi de işadamına boşanma davası açtı

Sabah'ta yer alan habere göre, Aydın Efeler'de evli ve 2 çocuk babası işadamı A.A.T. (39), 3 yıldır 2 çocuk annesi hemşire B. S. ile yasak aşk yaşıyordu. Eşinden daha önce boşanmış olan hemşire, işadamından da eşinden ayrılarak kendisiyle evlenmesini istedi. Ancak iş adamı boşanmayı reddedince iddiaya göre, B.S. ikilinin birlikte oldukları video görüntüleri kullanarak, işadamına "Eşinden boşanıp benimle evlenmezsen bu görüntüleri yayınlarım" diye şantaj yapmaya başladı. Bu sırada hemşirenin işadamına gönderdiği bir mesajı görünce aldatıldığını anlayan eşi, evi terk ederek boşanma davası açtı. İşadamı da hemşire sevgilisini terk etti. Bu durumu gururuna yediremeyen hemşire, görüntüleri yeni sevgilisi Ö.B'ye verdi. İddiaya göre, Ö.B. işadamından kaset karşılığı 50 bin TL istedi. Vermeyince de evini basarak darp etti. İşadamı, eski sevgilisi ile eşi ve arkadaşından şikayetçi oldu. İki şüpheli hakkında, "Özel hayatın gizliliğini ihlal, şantaj ve tehdit" suçlarından dava açıldı.

KARŞILIKLI SUÇLAMA ...
İşadamı A. A. T, "İlişkimiz sırasında hamile kaldı. Bebeği aldırdık ama sürekli benden para istiyordu" derken B. S. ise "Onunla tekrar birlikte olmak istemedim. Bunun için benden intikam almaya çalışıyor. İddialarının hepsi yalan. Yargıda hesaplaşacağız" diye konuştu.

Etiketler yasak aşk işadamı