İstanbul'da metroda yangın paniği

Güncelleme:

Şirinevler metro istasyonunda çıkan yangın söndürüldü.

Ataköy-Şirinevler metrosunun girişinde bulunan büfede çıkan yangın paniğe neden oldu. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, metro istasyonunu kaplamadan kontrol altına alındı.

Ataköy - Şirinevler metro istasyonunun girişinde bulunan büfede saat 13.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede etrafı duman bulutu kaplarken olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yangının metro istasyonununda bulunan diğer büfelere sıçrayarak bütün istasyonu kaplama riski çevrede paniğe neden oldu.

İstanbul'da metroda yangın paniği - Resim : 1



Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri vatandaşları metro istasyonunun çevresinden uzaklaştırarak yangını kontrol altına aldı. Öte yandan, yangın nedeniyle durdurulan metro seferlerinin, yangının kontrol altına alınmasının ardından devam ettiği öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin ise soğutma çalışmaları devam ediyor.

İstanbul'da metroda yangın paniği - Resim : 2

Yangın anına şahit olan Fadime Erbek, “Biz de burada çalışıyoruz karşı dükkanda. Yangın çıktığında çok önemsemedik ancak bir anda alevler büyüyünce müdahale etmeye çalıştı çalışan arkadaşlar. Hiçbir ses çıkmadı birden ufak bir yangındı büyüdü. Müdahale etmeye de çalıştılar fakat büyüdü yangın, içeride de çok fazla koli olduğu için. 10 dakika kadar sürdü yangın” dedi.

İstanbul'da metroda yangın paniği - Resim : 3

İstanbul'da askeri alanda yangın çıktıİstanbul'da askeri alanda yangın çıktı

İHA