İstanbul Esenyurt'ta peş peşe şüpheli kadın ölümleri

İstanbul Esenyurt'ta peş peşe şüpheli kadın ölümleri
Güncelleme:

İstanbul'un Tekasası olarak nam salan Esenyurt şimdi de peş peşe yaşanan şüpheli kadın ölümleriyle gündemde. İki genç kadının bir gün arayla şüpheli bir şekilde ölmesi Emniyet'i harekete geçirdi.

İstanbul Esenyurt'ta iki kadın, 25 ve 26 Haziran tarihlerinde yüksekten düşerek öldü. Polis, şüpheli görülen iki olayla ilgili incelemesini sürdürüyor. 25 Haziran gecesi L.A.'nın evinin balkonundan düşerek ölmesiyle ilgili sokak sakini M.G., "Bazı görgü tanıkları bir kişinin hızla evden çıkıp gittiğini söylüyor ama kesin olan bir şey yok henüz. Kendisinin atladığını zannetmiyorum, yanında birileri olabilir" dedi.

Esenyurt'ta 25 ve 26 Haziran tarihlerinde, L.A. ve N.M.. isimli kadınlar yüksekten düşerek hayatını kaybetti. İnönü Mahallesi'nde, 25 Haziran pazar gecesi, L.A. (25) isimli kadın yalnız yaşadığı apartmanın 4'üncü katındaki evinde balkondan düştü. Komşuların ihbarıyla olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Aksu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 L.A. düştükten sonra olay yerine gelen sokak sakini M.G., "Önce 'Yapma' diye bir ses duyduk, sonra sokağa indik ve kızı yere düşmüş halde gördük. O anda son nefesini verip öldü. Bazı görgü tanıkları bir kişinin hızla evden çıkıp gittiğini söylüyor ama kesin olan bir şey yok henüz. Kendisinin atladığını zannetmiyorum, yanında birileri olabilir" diye konuştu.

 İKİNCİ ÖLÜM! 7'İNCİ KATTAKİ EVİN BALKONUNDAN ATLADI

Esenyurt'ta yaşanan ikinci ölüm olayı ise, Zafer Mahallesi'nde lüks bir rezidansta yaşandı. N.M.. isimli kadın, rezidansın 7'nci katındaki dairesinin penceresinden düştü. Hastaneye kaldırılan N.M.. kurtarılamadı. N.M..'nin pencereden sarkıp atladığı anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

DHA