İstanbul sular altında ! Araçlar mahsur kaldı

Güncelleme:

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sürücülere zor anlar yaşattı. Kadıköy ve Pendik'te su baskınları nedeniyle araçlar mahsur kaldı.

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı ilçelerde su baskınları oldu. Pendik Çamçeşme Mahallesi Kemalpaşa Caddesinde bulunan Aydınlı alt geçidini su bastı. Bu sırada altgeçitten geçmeye çalışan ve içinde 6 kişinin olduğu minibüs mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alt geçide dolan suyu tahliye etti. Mahsur kalan minibüs kurtarıldı. 

İstanbul sular altında ! Araçlar mahsur kaldı - Resim : 1

"ARABANIN YARISINA KADAR SU DOLDU"
Minibüste mahsur kalan yolculardan biri, "Alt geçitte su vardı. Geçeriz dedik. Geçerken su çoğaldı. Arabanın içine de su dolmaya başladı. Araba kaldı. Arabanın yarısına kadar su doldu." dedi.

İstanbul sular altında ! Araçlar mahsur kaldı - Resim : 2

KADIKÖY'DE ALT GEÇİDİ SU BASTI

Kadıköy’deki Göztepe Kavşağı’nda Libadiye Caddesi ile Şair Arşi Caddesi’ni birbirine bağlayan köprü alt geçidinde su baskını meydana geldi. Yağmur suları yolu ulaşıma neredeyse kapatırken, yolun sadece en sol şeridinden ulaşım sağlanabildi. Su baskını nedeniyle trafikte uzun araç kuyrukları oluştu. Bazı araçlar ise sistemlerinde ıslanma meydana gelmesi nedeniyle yolda mahsur kaldı. Yolda mahsur kalan Bursa plakalı bir araç sürücüsü, aracını hareket ettirebilmek için bir süre yardım bekledi.

İstanbul sular altında ! Araçlar mahsur kaldı - Resim : 3

ESENYURT'TA YOL ÇÖKTÜ, TAKSİ ÇUKURA DÜŞTÜ

İstanbul sular altında ! Araçlar mahsur kaldı - Resim : 4

Seçiniz...