İstanbul'da bir evde 4 ceset bulundu

Güncelleme:

İstanbul Sancaktepe’de bir evde 3’ü çocuk 4 kişi ölü bulundu. Mehmet A.'nın eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarını asarak intihar ettiği belirtiliyor.

Sancaktepe’de site içerisinde bulunan bir dairede iki erkek çocuğu, bir kız çocuğu ile, çocukların babasının cansız bedenleri bulundu. Eşinin evi terk etmesi nedeniyle babanın çocuklarını asarak intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Olay, Sancaktepe’de Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi üzerindeki bir sitede bulunan dairede yaşandı. İddiaya göre, sitedeki komşuları, Mehmet A. isimli şahıstan haber alamaması üzerine Mehmet A.’nın iş yerinden meslektaşı olan birini aradı. Mehmet A.’nın meslektaşı olan teknisyen, polis ile beraber Mehmet A.’nın evine geldi. Çilingir yardımıyla evin kapısının açılmasıyla içeri giren polis, içeride ikisi erkek çocuğu, biri kız çocuğu, bir de Mehmet A. isimli yetişkin erkeğin asılmış halde cansız bedenlerini buldu.

 Mehmet A.’nın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarını asarak intihar ettiği iddia edildi.

 Olay yerinde ekiplerin incelemeleri devam ediyor.

İstanbul'da bir evde 4 ceset bulundu - Resim : 1

KOMŞUSU KONUŞTU
Son olarak korkunç olayda ayrıntılar da netleşmeye başladı.

Olay ile ilgili konuşan Bülent Ç., “Çocuklar 8 - 10 yaşlarında. Onu tanıyorum, hepimize yardımcı oluyordu. Temizlik ve teknik elemanıydı burada çalışıyordu. Çocukları ile restoran bölümünde yemek yemiş. Sonra en üst kata kazan dairesine çıkmış. Orada kendini ve çocuklarını asmış. Olay kazan dairesinde olmuş. Çocukları dışarıdan getirmiş. Normalde burada oturmuyor” dedi.

'EŞİNE ŞİDDET UYGULADI' İDDİASI
Polisin yaptığı incelemede, Mehmet A.'nın eşi Hülya A.'yı Sultanbeyli'de darbettiğini belirlendi. Bunun üzerine Hülya A.'nın eşinden şikayetçi olduğu kaydedildi.

Polisin olay yerinde  incelemeleri devam ediyor.

İstanbul'da bir evde 4 ceset bulundu - Resim : 2