İstanbul'da bir kadın daha öldürüldü! Katil zanlısı evlilik hazırlığındaki bekçi sevgilisi!

İstanbul'da bir kadın daha öldürüldü! Katil zanlısı evlilik hazırlığındaki bekçi sevgilisi!
Güncelleme:

İstanbul Kağıthane'de 35 yaşındaki bir kadın kadın, evlilik hazırlığında olduğu bekçi tarafından silahla öldürüldü.

İstanbul Kağıthane'de meydana gelen olayda, 35 yaşındaki Nurgül A. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bekçi ile akşam saatlerinde Yunus Emre Parkı yakınındaki bir otelin önünde bir araya geldi. Burada tartışmaya başlayan ikili, ismi öğrenilemeyen bekçi tarafından kiralanan otomobille Ayazma Caddesi üzerinde bulunan Yunus Emre Parkı'na geldi.

İkili arasındaki tartışma burada da devam etti. İddiaya göre otomobil içinde silahını çeken bekçi, Nurgül A.'a 3 el ateş etti. Ağır yaralanan Nurgül A. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olaydan sonra yaya olarak kaçan bekçi de yakalanarak gözaltına alındı.

‘Kiralık araba tutuyor, gidiyor orada kurşun yağdırıyor’

Nurgül A.'ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Cenazeyi teslim almaya gelen yakınları olayla ilgili konuştu. Nurgül A.'ın akrabası olan Gülağa Sarı, "Ne yaptı ki bu kız, bu kadar kurşun yağdırdı. Evlilik hazırlıklarında istemez, ayrılabilir ama böyle bir şey olamaz. İçeri alınmış ama akıbetini bilmiyoruz biz burada cenazemizle uğraşıyoruz. Daha 5 yaşında kız çocuğu var biz çocuğuna anlatamıyoruz. Şeker hastasıydı sürekli şeker komasına giriyordu. Anneni hastaneye kaldırdık 3-4 gün sonra gelir diyoruz. Devlet görevlisi, benim güvenliğimi korumakla mükellef olan birisi bunu nasıl yapabiliyor? Çocuğun ailesi karşı çıkıyordu yaş meselesinden dolayı. Bunlardan sonra haberimiz oldu kız bizden sakladı. Dün akşam da konuşmaya çağırıyor, kiralık araba tutuyor gidiyor orada kurşun yağdırıyor" dedi.

Otopsi işlemlerinin ardından cenaze Adli Tıp Kurumundan alındı. Nurgül A., ilkindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mezarlığına defnedilecek.