İstanbul'da cinayet gibi trafik kazası! Ters yönde dehşet: 1'i bebek 3 kişiyi ezdi

Güncelleme:

Esenler'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetti otomobil, ters yöne girerek kaldırımdaki 1'i bebek 3 kişilik aileye çarptı. Akıl almaz kaza güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

Olay, akşam saatlerinde Esenler Nine Hatun Mahallesi Çinçindere Caddesi'nde meydana geldi. S.A.'ın kullandığı  otomobil, cadde üzerinde seyir halindeyken bir anda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle karşı şeride geçti.

Süratli şekilde karşı şeride geçen otomobil, kaldırımda yürüyen 1'i bebek 3 kişiye çarptı. Ailenin yardımına hemen çevredeki vatandaşlar koştu. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan 3 kişilik aileyi ambulansla hastaneye kaldırdı. Şoka giren sürücü S.A., sağlık ekiplerince hastaneye götürüldü. 

 Görgü tanığı K.B., "Araç karşı şeritten gelirken virajı alamadı tabii süratliydi biraz. Kaldırımdan bu tarafa uçarken buradaki aileyi ezdi. Ondan sonra da aile arabanın arasına sıkıştı. Sağlık durumları iyi çok şükür. Sadece bebeğin biraz kafası şişti. Baba da arabanın arasına sıkıştı. Şoför de biraz sersemledi. Ondan sonra da dördünü ambulansa koyup gönderdik" dedi.

Öte yandan, ailenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi