İstanbul'da dehşet! Eski karısına kurşun yağdırdı

İstanbul'da dehşet! Eski karısına kurşun yağdırdı
Güncelleme:

Maltepe'de boşandığı kocası tarafından sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan kadın ağır yaralandı. Vücuduna 4 kurşun isabet eden kadın hastaneye kaldırılırken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

Olay, Zümrütevler Mahallesi Cüneyt Sokak'ta saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Fatma Y. boşandığı eşi Murat Y.'nin evine icra yoluyla çocuklarını görmeye gitti. Fatma Y. ile Murat Y. arasında tartışma çıktı. Tartışma büyümesi üzerine Fatma Y.'yi yere yatıran Murat Y. belindeki silahı çıkarılarak eski eşine ateş etti. Vücuduna 4 kurşun isabet eden kadın ağır bir şekilde yaralandı. Saldırgan koşarak olay yerinden kaçarken, yaralı kadın tesadüfen yoldan geçen nakil ambulansıyla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. 

İstanbul'da dehşet! Eski karısına kurşun yağdırdı - Resim : 1

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri sokakta delil araştırması yaptı. Ekiplerin çalışmasında Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı (ATGV) aracına 2 kurşun isabet ettiği öğrenilirken, polis 10 adet boş kovan buldu. 

SALDIRGAN BÖYLE KAÇTI
Saldırganın kaçma anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görgü tanığı, "Ben burada bir esnafım. Silah seslerini duyunca koşarak geldim. Vuran kişiyle köşede karşı karşıya geldim. Silah çekti bana. Bu sırada baktım kadın yerde. O aşağı koşarak gitti. Biz de kadının yanına geldik. Bunların arasında aile sorunları varmış. Boşanmışlar. Kadın icra arabasıyla çocuklarını almaya gelmiş. Kadını yerden kaldırdığımızda sırtından kanlar akıyordu. Kolundan ve bacağından vurulmuştu. Durumu ise çok ciddiydi. Ambulans aldı kadını hastaneye götürüldü. İnşallah durumu iyidir" dedi.

DHA