İstanbul'da derbi cinayeti ! Dehşet anı kamerada

Güncelleme:

Zeytinburnu'nda dün akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini birlikte izleyen iki kişi arasında çıkan kavga, bugün birinin diğerini bıçaklayarak öldürmesiyle sonuçlandı. Cinayet anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi 24.Aralık sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; dün akşam bir eğlence mekanında eğlenen Levent T. ile Ruhi P. henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tarafları çevredekiler ayırdı. İddialara göre Levent T. bugün saat 11.00 sıralarında Ruhi P.'nin evinin önüne gitti ve mesaj atıp aşağıya çağırdı. Levent T. aşağıya inen Ruhi P.'ye silahla 2 el ateş etti. Kurşunlar Ruhi P.'ye isabet etmezken, Ruhi P.   evden getirdiği bıçakla Levent T.'ye saldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Levent T. olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri Ruhi P.'yi gözaltına aldı. Öte yandan Levent T.'nin olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

Ruhi P.'nin kayınpederi Serdar M.,  "Ben akşam ne oldu bilmiyorum. Sabah balkonda çay içiyordum. Arabayla buraya geldi. Ama telefonu durmuyor Ruhi'yi devamlı rahatsız ediyor, 'gel' diyordu. Saat 11.00'a geliyordu. Giyindi gitti. Gitme diyeceğim, diyemedim. Sonra aşağıya indi, arabadaydı o. 'gel konuşalım' diyor. Arabadan silah çekti. Sonra arabadan indikten sonra iki üç el ateş etti. O zaman Ruhi döndü, elinde bıçak varmış ben görmedim. İki üç tane vurdu, sonra yere düştü kaldı. Bir daha kalkamadı. Vuran damadım." dedi.

Levent T.'nin cansız bedeni otopsi işlemleri için  Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polisin  olayla ilgili çalışması sürerken, Ruhi P. yakalanarak gözaltına alındı. 

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Levent T.'nin Ruhi P.'ye ateş etmesi, daha sonra da P.'nin cebinden bıçağı çıkartarak T.'ye defalarca saplaması  görülüyor. İkili arasındaki boğuşma da kameraya yansıyor. Öte yandan cinayetin hemen ardından cep telefonu ile çekilen görüntüde vatandaşlar olay yerine geldiğinde P.'nin de orada olduğu görülüyor. 

İstanbul'da derbi cinayeti ! Dehşet anı kamerada - Resim : 1

DHA