İstanbul'da feci kaza! Otomobilden yola fırladı

İstanbul'da feci kaza! Otomobilden yola fırladı
Güncelleme:

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde hafriyat kamyonu ile otomobilin çarpıştığı kazada, otomobildeki kişi arka camdan dışarı fırladı.

Kaza dün 17.30’da Arnavutköy’de meydana geldi. Arnavutköy-Sultangazi yolunda seyreden Emre C. yönetimindeki otomobil, Mesut D. yönetimindeki hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, orta refüje çıkarak durabildi. Bu sırada çarpışmanın şiddeti ile otomobil içinde bulunan 3 kişiden biri olan Şükrü T., otomobilin arka camından yola fırlayarak yaralandı.

Kazayı gören diğer araç sürücüleri, otomobilden yola fırlayan yaralının yardımına koştu. Haber verilmesi üzerine Eski Edirne Caddesi’ndeki kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kafasından darbe alan ve yaralanan Şükrü T., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Otomobil sürücüsü Emre C. ve yanındaki diğer arkadaşı ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

"GÖZÜM BİR ANDA KARARDI"

Trafikte seyir halindeyken bir çarpma sesi duyduğunu söyleyen hafriyat kamyonu sürücüsü Mesut D., "Çarpma sesinden sonra baktım ki hemen solumda bir otomobil sağa sola vurarak atlıyor. Frene basarak durdurdum kamyonu" dedi.

Orta şeritte seyir halindeyken sol şeride geçmek için manevra yaparken bir anda gözünün karardığını söyleyen otomobil sürücüsü Emre C., "Gözüm bir anda karardı, sonra tekrar kendime geldim. Kamyonun sağ arkasına çarptım. Gerisini de hatırlamıyorum" dedi.

Kaza sonrası Arnavutköy – Sultangazi yönünde uzun araç kuyrukları oluşurken trafikte bazı sürücülerin ise hem araç kullanıp hem de ellerindeki telefonlarla kaza yapan araçların videosunu çekmeye çalıştı. Kazaya sonrası hurdaya dönen otomobilin çekici ile çekilmesinin ardından trafik normal seyrine döndü

DHA