İstanbul'da kanlı infazın altından ''saadet zinciri'' çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da SAS Holding yöneticisi Sibel K., 3.3 milyon lira bulunan çantasını gasp eden bir grup tarafından başından vurularak öldürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada ''saadet zinciri'' şüphesi üzerinde duruluyor.

İstanbul Ataşehir'de SAS Holding’in yönetim kurulu üyesi Sibel K.'nin (40) dün gasp edilip öldürülmesine ilişkin soruşturma sürüyor.

Polis olay yerinde ayrıntılı inceleme yaparken, şirket çalışanlarının ifadeleri alındı. Gaspçıların kullandığı otomobilin plakasının sahte olduğu ortaya çıktı.

Sibel K.’nin eski eşi ve iş arkadaşı olan Süleyman A. ise Ataşehir’deki bir rezidansın 32’nci katındaki dairesinden atlayarak yaşamına son verdi. Polis her iki olayın bağlantısını çözebilmek için çalışma yürütüyor.

İstanbul'da kanlı infazın altından ''saadet zinciri'' çıktı - Resim : 1

40 MİLYON LİRA TOPLAMIŞLARDI

Hürriyet'ten Çetin Aydın ve Aziz Özen'in haberine göre, SAS Holding ve Süleyman A.'nın adı 'saadet zinciri' ile 2019'da gündeme gelmişti. "Kaz çiftliği" ve "enerji santralleri" kurduklarını söyleyerek yüksek kar payı vaadiyle binlerce kişiden 40 milyon lira toplayan şirket ödemeye yapmamaya başlamıştı. Saldırganların 'saadet zinciri' ile bağlantılı olabileceği öne sürülüyor.

NE OLMUŞTU?

Merkezi Ataşehir’de bulunan holdingin yöneticisi Sibel K., dün sabah şirket çalışanı Aydın M. ile birlikte bankaya giderek 3.3 milyon lira çekti. İşkadını, parayı yanındaki çantaya doldurdu. Cipiyle saat 10.00 sıralarında Küçükbakkalköy’deki holding binasına gelen Sibel K.’nin yanına, maskeli 3 kişinin bulunduğu bir otomobil yanaştı. Otomobildeki iki kişi aşağı inerek çantayı almaya çalıştı. Sibel K. elinde tuttuğu çantayı vermemek için direndi. Aydın M. de müdahale edince arbede çıktı. Gaspçılardan biri tabancayla Sibel K.’yi başından vurdu. Gaspçılar çantayı alarak kaçtı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Sibel K. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Hürriyet