İstanbul'da kanlı pusu! Cezaevinden yeni çıkan taksici öldürüldü

İstanbul'da kanlı pusu! Cezaevinden yeni çıkan taksici öldürüldü
Güncelleme:

İstanbul Kağıthane'de cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen taksi sürücü Ferhat B., kardeşinin evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Olay, saat 20.15 sıralarında Şirintepe Mahallesi Akşam Sokak'ta meydana geldi. Taksi şoförlüğü yapan ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Ferhat B., kullandığı taksi ile birlikte kardeşinin evinin önüne geldi. Ferhat B.'nin başka bir taksici arkadaşı da onu takip etti. Akşam Sokak'ta bulunan kardeşinin evinin önüne geldiği anda ise sokakta siyah bir otomobil daha görüldü. 

SİLAH SESLERİ DUYULDU
Sokakta duran iki taksinin arkasına yaklaşan siyah otomobilden inen bir kişi Ferhat B.'ye kurşun yağdırdı. Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ferhat B., silah sesleri üzerine aşağı inen kardeşi tarafından saldırıya uğradığı taksi ile Kağıthane Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Ferhat B. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU
Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan çalışmada, saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin olduğu değerlendirilen cep telefonu olay yerinde bulundu. Olay yerinde ayrıca, Ferhat B.'ye ait olduğu tahmin edilen saat ve çok sayıda boş kovan bulundu. 

GÖRGÜ TANIKLARI YAŞANANLARI ANLATTI
Olayın gerçekleştiği sokakta oturan Nedim Aktaş, yaşananları anlattı. Aktaş, “Ben balkonda sigara içiyordum. Siyah taksi geldi buraya. Bu köşede durdu. Bir el sıktı. Sonra gitti taksinin önünde durdu. 4-5 elde taksinin içinde sıktı adama. Sonra adama küfür etti. Arabaya bindi yukarı doğru gitti." dedi. Başka bir sokak sakini ise, “Biz üst katta oturuyorduk. Pat diye bir ses geldi. 5 el ateş etti. O sırada ben camdan baktım. Aşağı indiğimizde zaten herkes aşağı inmişti. Sonra kardeşi geldi. Yaralıyı taksinin arka koltuğuna attılar. Hastaneye götürdüler." diye konuştu. 
 

DHA