İstanbul'da katliam! Anne, baba ve iki kardeşini öldürdü

Güncelleme:

İstanbul Arnavutköy'de bir kişi anne, üvey babası ve iki kardeşini bıçaklayarak öldürdü. Katil zanlısı ilk ifadesinde cinayeti kredi borcu nedeniyle çıkan tartışma sonucunda işlediğini itiraf etti.

Arnavutköy'de gece yaşanan katliam gündüz ortaya çıktı. 24 yaşındaki Veysel A., annesi Kadir A., üvey babası Kadir A. (45), kardeşi Nazlıcan A. (13) ve ağabeyi Serkan A.(26)'ı dün gece saatlerinde bıçakla öldürdü.

Vahşet komşuların şüphelenmesiyle gündüz saatlerinde ortaya çıktı. Olay yerine gelen polis, eve girdiğinde 4 kişinin cesedi ile karşılaştı.

Soruşturma kapsamında Veysel A. adlı zanlı kaçtığı Kocaeli'de İstanbul Cinayet Büro Ekiplerince gözaltına alındı.

ARKADAŞI VE KOMŞULARI POLİSE HABER VERDİ

Kadir A.'nın işe gelmediğini farkeden iş arkadaşları, önce telefonla aradı. Açıkalın'a ulaşamayan iş arkadaşları daha sonra Açıkalın'ın oturduğu eve geldiler. Kapıyı çalan iş arkadaşları ve komşuları kapının açılmaması üzerine şüphelenerek durumu polise bildirdi.

EVE GELEN EKİPLER VAHŞETLE KARŞILAŞTI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çilingirle yardımıyla içeriye girince 4 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Bunun üzerine bina emniyet şeridiyle çevrilerek güvenlik önlemleri alındı. Eve gelen olay yeri inceleme ekipleri, evde incelemelerde bulundu. Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalarda cinayeti, oğul Veysel Aydın'ın işlediği tespit edildi. Cenazeler, yapılan incelemelerin ardından cenaze nakil araçlarına konularak Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

"ŞOK BİR OLAY BU"

Hayatını kaybeden Abdülkadir A.'ın mahalleden arkadaşı Mehmet A., "Beş, altı senelik komşumuzdu. İyi bir arkadaşımızdı. Az önce haberim oldu. Şok bir olay bu, çok üzüldük, arkadaşımızdı. Beş vakit namazında niyazında biriydi. Çok temiz bir arkadaşımızdı. Belediyede çalışıyordu, operatördü. İki gün önce yolda karşılaştık, espiri yaptık. Allah rahmet eylesin" dedi.

ZANLI VEYSEL AYDIN İZMİT'TE YAKALANDI

Kaçan zanlının izi İzmit'te tespit edildi. Veysel A.'ın peşine düşen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı yakaladı. İzmit'te gözaltına alınan Veysel A., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Zanlının ilk ifadesinde cinayeti kredi borcu nedeniyle çıkan tartışma sonucunda işlediğini söylediği öğrenildi.
 

Seçiniz...