İstanbul'da korkunç iddia: Önce bayılttı sonra tecavüz etti!

İstanbul'da korkunç iddia: Önce bayılttı sonra tecavüz etti!
Güncelleme:

Türkiye yeni güne İstanbul'da yaşanan korkunç bir olayla başladı. Genç iş kadını evli ve çocuk sahibi olduğunu öğrendiği sevgilisinden ayrılmak isteyince hem darp edildi hem de tecavüze uğradı...

Korkunç olay, İstanbul Beşiktaş'ta meydana geldi. Ünlü isimlerin reklam ve organizasyon işlerini yapan iş kadını L.B. eski sevgilisi İ.B.'nin evli ve çocuğu olduğunu öğrenince ilişkisini sonlandırdı. Olay günü eski sevgili, L.B.'nin evine zorla girip barışmak istedi. Aldığı cevap karşısında öfkelenen adam, kadını darp edip bayıltarak tecavüz etti. L.B., 'Seni sokakta öldürtmem bir dakikamı almaz' diye tehditler savuran eski sevgilisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hayatından endişe ettiğini ve sokağa bile çıkamadığını söyleyen L.B., saldırganın cezalandırılmasını talep etti.

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre ünlü isimlerin reklam ve organizasyon işlerini yapan iş kadını L.B., İ.B., isimli kişi ile sevgili olup birlikte yaşamaya başladı. Bu süre zarfında İ.B., kız arkadaşına boşanma aşamasında olduğunu söyledi.

L.B., sevgilisi hakkında yaptığı araştırma sonucunda İ.B.'nin halen evli olduğunu ve çocuğunun bulunduğunu öğrendi.

İlişkisini sonlandıran ünlü iş kadınını ısrarla arayan İ.B., boşanacağını söyleyerek barışmak istedi.

Olay günü L.B.'nin ikametine gelen İ.B.., iddiaya göre genç kadının evine zorla girerek konuşup tekrar barışmak istedi.

Haberin ardından iş kadını avukatı aracılığıyla bir açıklama yayınladı.

İşte o açıklama:

ERTUĞRUL AVUKATLIK ORTAKLIĞI
KAMUOYU DUYURUSU


Müvekkilimiz L. B. hakkında 21.03.2023 tarihinde çeşitli gazete ve internet sitelerinde yapılan sözde haberlerle kişilik haklarına saldırıda bulunulmuştur. Küçük düşürücü ve etik olmayan bir üslupla müvekkilimiz L. B. mahremiyeti ihlal edilmiştir.

Söz konusu durum hakkında müvekkilimiz de yaptığı yazılı açıklama ile bu durumun mahremiyetini ihlal eder nitelikte ve kötü niyetli olduğunu, buna sebep olan tüm ilgililer hakkında da yasal haklarını kullanmakta olduğunu belirtmiştir. L. B. vekaleten ofisimiz adına da müvekkilimizin mağduriyetinin artmasına sebep olan ve başka amaca hizmet etmeyen, özel hayata, mahremiyete ve müvekkilimizin maddi ve manevi bütünlüğüne saygı duymaksızın yapılan hukuka aykırı paylaşımlar sebebi ile gerekli tüm hukuki yolların takip edildiğini bildiririz.

Basın mensuplarından da en başta etik olmayan ve kişilik haklarını ihlal eden bu tür paylaşımL. daha dikkat ve özenle yaklaşmalarını bekleriz.

ERTUĞRUL AVUKATLIK ORTAKLIĞI

 

İstanbul'da korkunç iddia: Önce bayılttı sonra tecavüz etti! - Resim : 1

 

(Kaynak)