İstanbul'da korkunç kaza! Aracıyla duraa daldı: 1 ölü, 2 yaralı var!

Güncelleme:

Ataşehir, D-100 Karayolu yan yol Fatih Sultan Mehmet Hastanesi önünde kontrolden çıkan otomobil durağa daldı. Meydana gelen kazada durakta otobüs bekleyen 2 kardeşten 1’i olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada 2 kişi de yaralandı.

Olay, 05.40 sıralarında Ataşehir D-100 Karayolu yan yol Fatih Sultan Mehmet Hastanesi önünde meydana geldi. Kadıköy istikametine gitmekte olan Gürkan K.'ın kullandığı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda işe gitmek için otobüs bekleyen Fikret A. ile kardeşi Mehmet A.'ın olduğu durağa daldı. Korkunç kazada Fikret A. feci şekilde hayatını kaybetti. Kazada sürücü Gürkan K.ile Mehmet A. ise yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Gürkan K.ile Mehmet A. yaralı olarak kurtulurken sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Fikret A.'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaşanan kazadan sonra D-100 Kadıköy istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan aracın çekici ile olay yerinden kaldırılması ile trafik normal seyrine döndü. Olay yeri incelme ekiplerinin çalınması sonucunda Ağırman'ın cansın bedeni morga götürüldü.