İstanbul'da korkunç kaza: Metrobüsler kafa kafaya çarpıştı

Güncelleme:

İstanbul'da metrobüs yolu Beylikdüzü Belediyesi Durağı yakınlarında iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı.

İstanbul'da feci bir metrobüs kazası meydana geldi. Beylikdüzü'nde seyir halindeki iki metrobüs, Belediye ile Cumhuriyet durakları arasında kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada arkadan gelip duramayan metrobüs aracı da kazaya karıştı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza anının dehşete düşüren görüntüleri de bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Kayıtlarda, sürücü koltuğunun boş olduğu gözlenen metrobüsün giderek hızlanıp yalpalayarak bariyerlere çarptığı, daha sonra da duramayıp karşıdan gelen metrobüsle kafa kafaya çarpıştığı görülüyor. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

METROBÜSLER KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI, 9 KİŞİ YARALANDI
Kazada, 8'i yolcu, 1'i sürücü olmak üzere 9 kişi yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 YÜRÜYEREK DURAĞA ULAŞTILAR
Kaza sonrasında vatandaşlar metrobüs yolunda yürüyerek durağa ulaştı.

 Kazaya karışan araçların kaldırılması için çalışmalar sürüyor. Kazanın olduğu bölgede metrobüslerin geçişi tek şeritten sağlanıyor. Metrobüs hattında her iki yönde yolcu yoğunluğu yaşandığı görülüyor.

 "İÇİNDE ŞOFÖR YOK"
Öte yandan kaza anı yolda ilerleyen bir araçtaki kişiler cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerde kaza anı yer alıyor. Ayrıca görüntülerde kaza anını saniye saniye kaydeden vatandaşların "Metrobüsün içinde şoför yok. Kendi kendine gidiyor. Her tarafı paramparça olmuş, çarpa çarpa gidiyor. Şoförü yok, öndeki araca çarpacak, metrobüse çarpacak." dediği duyuldu. 

Etiketler metrobüs kaza