İstanbul'da silahlı çatışma: 3 kişi öldü

İstanbul'da silahlı çatışma: 3 kişi öldü
Güncelleme:

İstanbul Pendik'te iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Kavga edenlerin akraba olduğu öğrenildi.

Pendik’te pompalı tüfekli saldırgan, önce bir markette sonra binanın içerisinde art arda tetiğe basıp dehşet saçtı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. Saldırgan olay yerinde yakalandı. Bina önünde toplanan kalabalık saldırganı linç etmek istiyor. Mahallede gerginlik had safhada...

Olay saat 09.30 sıralarında Güllübağlar Mahallesi Tandoğan Caddesi’nde bulunan bir markete meydana geldi. A.E. isimli saldırgan, henüz bilinmeyen nedenle markette bulunan aynı aileden 4 kişiye kurşun yağdırdı.

Saldırgan olay yerinde yakalanırken mahallede gerginlik yaşanıyor. Bina önünde toplanan kalabalık saldırganı linç etmek istiyor. Polis binaya zırhlı araç yanaştırdı. Binanın önünde toplanan kalabalığı uzaklaştırmak için ise biber gazı kullandı. Ancak bina önündeki gerginlik sürüyor.
Silahlı saldırıda Orhan Yılmaz, Rabia Yılmaz ve Ahmet Yılmaz öldü, Ayhan Yılmaz ise yaralandı.

Saldırgan olay yerinde yakalanırken mahallede gerginlik yaşanıyor. Bina önünde toplanan kalabalık saldırganı linç etmek istiyor. Polis binaya zırhlı araç yanaştırdı. Binanın önünde toplanan kalabalığı uzaklaştırmak için ise biber gazı kullandı. Ancak bina önündeki gerginlik sürüyor. FOTO: İHA
Saldırgan A.E. olay sonrası gözaltına alındı.

SALDIRGANA LİNÇ GİRİŞİMİ

Saldırgan olay yerinde yakalanırken mahallede gerginlik yaşanıyor. Bina önünde toplanan kalabalık saldırganı linç etmek istiyor. Polis binaya zırhlı araç yanaştırdı.

Binanın önünde toplanan kalabalığı uzaklaştırmak için ise biber gazı kullandı. Ancak bina önündeki gerginlik sürüyor.

Seçiniz...