İstanbul'da sokak ortasında cinsel ilişkiye girenler ''tanıdık'' çıktı

Güncelleme:

Son olarak İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan sokak ortasındaki cinsel ilişki rezaletinde zanlılar yakalandı. Gözaltına alınan kişilerden birinin oyuncu diğerinin ise otel sahibi olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'de 31 Mayıs günü başlayan kamuya açık alanlarda cinsel ilişki ve çıplaklık görüntülerine bir yenisi daha eklenmişti. Önceki akşam İstanbul Beşiktaş’ta çekilen görüntülerde bir çift yağmura ve çevredekilere aldırış etmeden uzun süre otomobil üzerinde ilişkiye girmiş, görüntüler sosyal medyada tepki çekmişti.

Çift, kendilerine tepki gösteren bir kişinin “Otele gidin evinize gidin” sözlerine de “Sana ne lan” diyerek tepki göstermişti.

Olay ile ilgili otel işletmecisi olduğu tespit edilen A. E. K. ve oyuncu olduğu saptanan Z. S. gözaltına alındı.

İktidara yakılığıyla bilinen Sabah gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; haklarında 'hayasızca hareket' suçundan işlem başlatılan A. E.K.'ın "Kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından kaydı bulunduğu belirlendi.

Gözaltına alınan kişilerden birinin oyuncu Z. S. olduğu ortaya çıktı. Diğer şüphelinin ise hakkında 2 suç kaydı bulunan otel sahibi A. E. K. olduğu anlaşıldı.

Cezaları belli oldu

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine konuyla alakalı savcılıkça, "Hayasızca hareketlerde bulunmak" suçundan soruşturma başlatıldı. Kimlikleri tespit edilen oyuncu Zeynep S. ile otel işletmecisi Ahmet E. K. polis tarafından gözaltına alındı. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na çıkarılan çiftin savcılıkça ifadeleri alındı. Savcılıkça adli kontrol talebinde bulunulan çift, nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlikçe, şüpheliler Zeynep S. ve Ahmet E.K. hakkında ev hapsi uygulanması yönünde adli kontrol kararı verildi.

 

(Kaynak)