İstanbul'da sokak ortasında yasak aşk cinayeti

Güncelleme:

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir kişi, karısıyla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kişiyi sokak ortasında öldürdü.

İstanbul Esenyurt'ta yasak aşk cinayeti... Savaş Ç. adlı kişi, karısıyla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü şahsı sokak ortasında silahla vurarak öldürdü. Zanlı daha sonra polise teslim oldu. 

Olay, Esenyurt Aşık Şenlik Caddesi'nde saat 08.30 sıralarında meydana geldi.  Savaş Ç. karısıyla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kişiyi bir süre takip etikten sonra başından vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde vurulan kişinin öldüğü belirlendi. Olay yerinde bekleyen saldırgan ise polis ekiplerini bekleyerek teslim oldu. 

İstanbul'da sokak ortasında yasak aşk cinayeti - Resim : 1

Görgü tanığı Nedim B., "Güvenlik kamerası kayıtlarına baktığımızda vuran her halde pusuya yatmış arkadan hemen geliyor ve ateş ediyor" dedi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

EŞİNİ 4 AY ÖNCE BALKONDAN ATTIĞI İDDİA EDİLDİ

Bu arada Savaş Ç.'nin polise verdiği ifadede, Esenyurt'ta geçtiğimiz Aralık ayında balkondan atlayarak yaralanan eşi Meral Ç.'nin Turan D. ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü öğrenildi. İddiaya göre Aralık ayında, Meral Ç. eşi ile tartıştıktan sonra balkona çıktı. Meral Ç. balkondan atlayarak ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Meral Ç. ifadesinde önce kendisinin atladığını söyledi.  Ancak sonra ifade değiştirerek eşi ile kardeşinin kendisini balkondan attığını ifade etti. Savaş Ç. ile kardeşinin, 1 Şubat'ta yakalanıp ifadeleri sonrası serbest kaldığı kaydedildi.

DHA