İstanbul’da taksici terörü... Etmediği küfür kalmadı!

İstanbul’da taksici terörü... Etmediği küfür kalmadı!
Güncelleme:

Bir genç kadın sosyal medya üzerinden İstanbul'da bir taksici ile arasında geçen olay satır satır anlattı. İddialara göre "trafik sıkışıklığı" yüzünden genç kadını taksiden indirmek isteyen sürücü ağza alınmayacak küfürlerle genç kadının kabusu oldu.

İstanbul’da bu sabah saatlerinde yaşanan taksici terörü tepki çekti. 

Kübra Ç., saat 08:45’de Okmeydanı Perpa önünden taksiye bindi. Kübra Ç., Osmanbey’e gitmek istediğini söyleyince taksici trafiği öne sürüp gitmek istemedi. Taksicinin araçtan inmesi yönündeki uyarısını Kübra Ç. kabul etmedi. Bu kez taksici, yolcu Kübra Ç.’e küfürler yağdırıp kapsını açıp araçtan indirmeye çalıştı. Olay yerinden geçen bir başka taksinin Kübra Ç.’i gideceğe yere götürebileceği teklifiyle kadın yolcu taksicinin sözlü saldırısında kurtuldu. Polise giden Kübra Ç., belediyeye başvurması gerektiği uyarısıyla 153’ü arayıp olayı bildirdi. Ancak taksicinin küfürlü saldırısına karşılık polisin harekete geçmemsi dikkat çekti.  

Kübra Ç., yaşadıklarını sosyal medyada şöyle anlattı:  

“Bugün 34 *** 3 plakalı taksinin şöförü bana ‘O…u, şıllık, senın a… bir koyarım’ dedi.  Ben artık gerçekten dayanamıyorum. 08:45 de Perpa'nin önünden taksiye bindim. Osmanbey diyince navigasyonu açtı. Orada çok trafik var araçtan inin dedi. Hayır, işe yetişmem gerekiyor, inmiyorum dedim. İstersen karakola çekebilirsin diyince araçtan indi arka kapıyı açtı, ‘bana elini sürersen çok kötü olur’ diye bağırınca küfür etmeye başladı. Başka bir taksi durdu. Abla benim araca bin, ben seni götürürüm dedi. Polisi aradım bu ise 153 bakıyor dedi. Benim derdim; tehdit, küfür. Polis beni 153'e yönlendiriyor. 153 aradım her zaman ki kayıt aldık mevzu. Tiksiniyorum bu ülkenin taksici sorununu bitirmeyenlerden. 5 bin kişilik mafya bozuntusuyla basa çıkamıyorlar. Ülkenin kurtuluşu filan yok, geçiniz. Anca kendimizi kandırırız. Bu ülkeden bir bok olmaz.”

İstanbul’da taksici terörü... Etmediği küfür kalmadı! - Resim : 1

İstanbul’da taksici terörü... Etmediği küfür kalmadı! - Resim : 2

OdaTV.com