İstanbul'da temizlikçi kadına iğrenç tuzak! Cinsel ilişkiye zorlandı

İstanbul'da temizlikçi kadına iğrenç tuzak! Cinsel ilişkiye zorlandı
Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de Özbekistan uyruklu Barchinoy K. sosyal medya üzerinden tanıştığı ve kendisini emlakçı olarak tanıtan Özkan E. tarafından gasp edilip cinsel ilişkiye zorlandı.

Olay, 1 Kasım Pazartesi günü Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi. Özbekistan uyruklu Barchinoy K. sosyal medya üzerinden kendisini emlakçı olarak tanıtan Özkan E. ile gündelik işlerde çalışmak üzere anlaştı. Özkan E., Özbek kadını temizlik işi için Yunus Emre Mahallesi 2387 Sokak'ta bir daireye çağırdı. Temizlik için verilen adrese gelen Barchinoy K., iddiaya göre burada Özkan E., tarafından bıçak zoruyla alıkonuldu. Kadının cep telefonunu gasbeden Özkan E., kadını cinsel ilişkiye zorladı.

BAKKALA SIĞINDI
Özkan E.’nin elindeki bıçağa rağmen direnen kadın, bulduğu bir anlık boşlukla kendini sokağa attı. Talihsiz kadın mahalle bakkalına sığınırken, şüpheli ise gözlerden kayboldu. İhbar üzerine Nilay yerine gelen polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, kimliğini tespit ettiği Özkan E.’yi saatler içerisinde yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sırasında daha önceden de aynı yolla başka bir kadını tuzağına düşürüp gasp ettiği, ardından da tutuklanarak cezaevine gönderildiği ortaya çıktı. Serbest bırakıldıktan sonra aynı tuzakla Özbek kadını ağına düşüren şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak tekrar cezaevine gönderildi.