İstanbul'da vahşet! Karısını dambıl ile öldürdü!

İstanbul'da vahşet! Karısını dambıl ile öldürdü!
Güncelleme:

İstanbul Pendik'te bir kişi, boşanma aşamasında olduğu 3 çocuk annesi eşinin kafasını dambıl ile ezerek öldürdü. Zanlı daha sonra polise giderek teslim oldu.

Olay Pendik Çamlık Mahallesinde sabah saatlerinde yaşandı. İddiaya göre Erol Y. adlı şahıs şehir dışından Pendik’te yaşayan eşi Hanife Y.’nin yanına geldi. Hakkında uzlaştırma kararı olan şahıs çocuklar evde olmadığı esnada eşiyle tartışmaya başladı. Şahıs tartışma esnasında evde bulunan dambıl diye tabir edilen spor aleti ile karısının kafasını ezerek öldürdü. Şahıs daha sonra polise giderek teslim oldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

BOŞANMAKTAN VAZGEÇMİŞLER
Çift arasında şiddetli geçimsizlik yaşandığı, çiftin daha önce boşanmak istediği ama bir süre sonra barışarak boşanmaktan vazgeçtikleri ortaya çıktı. Çiftin son olarak yakın zamanda yine kavga ettiği ve mahkeme tarafından Erol Y.  için uzaklaştırma kararı verildiği fakat çiftin birlikte yaşamaya devam ettiği öğrenildi.

ŞÜPHELİ KAMERADA
Cinayet sonrası Erol Y.'nin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Erol Y.'nin binadan çıktığı, soğukkanlı bir şekilde maskesini taktığı ve polis merkezine gitmek üzere otomobiline bindiği görülüyor.

İstanbul'da vahşet! Karısını dambıl ile öldürdü! - Resim : 1

İHA-DHA