İstanbul'da vahşet! Öğretim görevlisi kadının boğazını kesip yaktı!

Güncelleme:

İstanbul'un Maltepe ilçesinde Kemal D., eski sevgilisi olduğu iddia edilen öğretim görevlisi Aylin S.'nin boğazını kesti. Ardından kadının üzerine yanıcı madde döküp ateşe verdi. Vatandaşların linç etmek istediği zanlı, polis tarafından gözaltına alındı.

Maltepe'de bir kişi eski sevgilisi olduğu iddia edilen kadının önce boğazını kesti. Ardından üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan Aylin S. feci şekilde hayatını kaybederken, şüpheli ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı. Kemal D. gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu. Kemal D.'nin üzerinden kadına ait altın kolyeler çıktı. 

Olay saat 12.30 sıralarında Maltepe'de meydana geldi. Özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan Aylin S.'den haber alamayan kardeşleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede Aylin S.'nin yaşadığı eve gelen polis ekipleri içeride birinin olduğunu fark etti. Ekipler kapıyı çaldı fakat kimse açmadı. Polislerin geldiğini gören şüpheli Kemal D. kapı önüne yığınak yaptı. Ardından ekipler tarafından çağrılan çilingir kapıyı açtı. Dairede yangın çıktığını gören polisler durumu İtfaiye ekiplerine bildirdi.

İstanbul'da vahşet! Öğretim görevlisi kadının boğazını kesip yaktı! - Resim : 1

BİR POLİSİ YARALADI
İçeri giren polisler Kemal D.'yi ve yerde yatan Aylin S.'yi gördü. Kemal D. kendisini gözaltına almak isteyen polislere saldırdı ve üzerlerine yanıcı sıvı dökmek istedi. Çıkan arbedede bir polis memuru elinden yaralandı.

İstanbul'da vahşet! Öğretim görevlisi kadının boğazını kesip yaktı! - Resim : 2

Şüphelinin yapılan üst aramasında üzerinde Aylin S.'ye ait altınlar ve yanıcı sıvı bulundu. Polislerin bazıları dumandan etkilenirken şüpheli Kemal D. gözaltına alındı. 

İstanbul'da vahşet! Öğretim görevlisi kadının boğazını kesip yaktı! - Resim : 3

VATANDAŞLAR SALDIRDI
Kemal D. gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu. Aylin S.'nin kardeşi olay yerinde sinir krizi geçirdi. Olay yeri inceleme polislerinin yaptığı çalışmalar sürüyor.  Yapılan incelemelerde, Kemal D.'nin, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Aylin S.'den borç para istediği ve dün akşam saatlerinde Aylin S.'nin evine geldiği öğrenildi. Bugün öğle saatlerinde ise şüpheli, önce Aylin S.'nin boğazını kesti ardından üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Kadın yanarak, feci şekilde hayatını kaybetti. 

İstanbul'da vahşet! Öğretim görevlisi kadının boğazını kesip yaktı! - Resim : 4

Apartman sakinlerinden Tuğçe Atmaca, "Polis sirenleri sesi üzerine olayın farkına vardık. 'İçeride bir kadın var' dediler. Adam kadını dışarıya çağırmış. Kadın da dışarıya çıkmayınca adam evi yakmış. Bizi de apartmandan tahliye ettiler" dedi. 


Mevlüt Bingöl ise “Bu binada 2 kardeş oturuyor. Yangın çıkan dairede ablası oturuyor. Kardeşi Nilay Hanım ablasından haber alamadığını söyledi. Biz de polisi çağırdık. Polisler kapıyı zorladı. Evden ses çıkmadı. Bir süre sonra içeriden ses gelmeye başladı. İçerideki adam polislerin geldiğini anlayınca yangın çıkardı. Yangın öncesi polisler ikna etmeye çalıştı" diye konuştu. 

İstanbul'da vahşet! Öğretim görevlisi kadının boğazını kesip yaktı! - Resim : 5

ZANLI EMNİYET'E GETİRİLDİ

Gözaltına alınan Kemal D. Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

CENAZE ÇIKARILIRKEN GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Dairedeki yapılan olay yeri incelemesinin ardından kadının cesedi çıkarıldı. Bu sırada Aylin S.'nin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Ceset morguna kaldırıldı. Öte yandan Aylin S.'nin buradaki eve 2 ay önce taşındığı öğrenildi.

İstanbul'da vahşet! Öğretim görevlisi kadının boğazını kesip yaktı! - Resim : 6

DHA