İzmir'de eski koca dehşeti !

İzmir'de eski koca dehşeti !

İzmir'de bir kişi, 3 yıl önce boşandığı eşini evinin önünde 9 yerinden bıçakladı.

 İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, 3 yıl önce boşandığı eşi Sevinç Tanyel'in evinin önünde araç lastiklerini kestikten sonra bekleyen Y.Z.Y., araca binen eski eşini bıçakladı. Araçtan inen eşini koşup yakalayıp tekrar bıçaklayan Y.Z.Y.'nin boğuşma sırasında kendi de bıçaklandı. İlk belirlemelere göre 9 yerinden bıçaklanan kadın hastanede hayata döndürülürken, yaralı saldırgan da hastanede tedavi altına alındı.  
 
  Olay, saat 16.00 sıralarında, Örnekköy semti Coşkun Şahin Sokak Sever Sitesi önünde meydana geldi. Eski eşi Sevinç Tanyel'in (31) oturduğu site önüne gelen Y.Z.Y., eski eşinin kullandığı 35 AV 6843 plakalı otomobilin lastiklerini yanında getirdiği bıçakla kesti. Daha sonra bir yerde saklanarak eşinin çıkmasını bekledi. Bir süre sonra Sevinç Tanyel apartmandan çıkıp aracına bindi. Araca biner binmez Y.Z.Y. de araca binip, Tanyel ile tartışmaya başladı. Buradaki tartışma daha sonra boğuşmaya döndü. Saldırgan Y.Z.Y., eski eşini bıçakladı.
 
  ESKİ EŞİNİN ELİNDEN KAÇAMADI
 
  Sevinç Tanyel eski eşinin elinden kurtularak araçtan çıkıp kaçmaya başladı. Tanyel'in arkasından gelen Y.Z.Y., yaralı eski eşini apartman duvarında yakalayıp tekrar bıçaklamaya çalıştı. İkinci defa eski eşinin elinden kurtulan Sevinç Tanyel, koşmaya başladı ancak saldırgan, Tanyel'in peşini bırakmayıp 3'üncü defa tekrar yakalayıp 2 çocuğunun annesini bıçakladı. Boğuşma sırasında Y.Z.Y. de bıçaklandı. Sesler üzerine dışarı çıkanlar kanlar içerisinde iki kişiyi görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Sevinç Tanyel'i ambulans ile Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, diğer yaralı Y.Z.Y.'yi Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede kalbi duran Sevinç Tanyel'i doktorlar büyük uğraşlar sonrası kalbini tekrar çalıştırarak hayata döndürdü. İlk belirlemelere göre genç kadının 9 yerinden bıçaklandığı belirlendi. Sevinç Tanyel'in yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Eski eşine pusu kurup öldürmeye çalışırken boğuşma sırasında yaralanan Y.Z.Y.'nin de hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. İddiaya göre, Y.Z.Y.'nin eski eşinin bir müzikholde ses sanatçısı olarak çalışmasını istemediği, bu yüzden olayı gerçekleştirdiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.