Kaçırılan bebek bulundu !

Kaçırılan bebek bulundu !

Çanakkale Devlet Hastanesi'nden kaçırılan bebek bulundu.

Çanakkale Devlet Hastanesi’nde dün dünyaya gelen ve Yeni Doğan Servisi’nden bu sabah çalınan bebek bulundu.

Olay, bugün saat 10.30 sıralarında, Çanakkale Devlet Hastanesi Bahattin ve Huriye Demircioğlu ek binasında meydana geldi. Anne Fatma Bozkurt, dün saat 09.00'da biri kız diğeri erkek ikiz bebek dünyaya getirdi.

Yeni Doğan Servisi'nde yatan bebeklerden erkek olanı iddiaya göre, servise gelenbeyaz önlüklü, 1.70 boyunda, 25 yaşlarındaki esmer bir kadın tarafından Kulak Burun Boğaz Servisi'ne işitme testi için götürüleceği söylenerek alındı.

'EK BİNADA KAMERA YOK' İDDİASI

Yanında bir başka kadınla hastaneden çıktığı öğrenilen kadın, bebekle birlikte ortadan kayboldu. Yetkililerin ihbarı üzerine polis hastaneye geldi. Hastanenin ve çevresinin güvenlik kameraları incelenmeye başlanırken, hastanenin ek binasında güvenlik kamerası olmadığı öne sürüldü.

KENTİN GİRİŞ ÇIKIŞLARI TUTULDU

Başhekim Dr. Hakan Çetin, polisin olayla ilgili çalışmasının sürdüğünü ifade ederken, kenti alarma geçiren bebek hırsızlığı üzerine kentin giriş ve çıkışlarında uygulama noktaları oluşturuldu. Şehirlerarası yolcu otobüsleri başta olmak üzere araçlar aranmaya başlandı.

564dc110c03c0e366050df40.jpg

SEVİNDİREN HABER GELDİ

Polis ekiplerince yapılan yoğun çalışmaların sonucu kaçırılan bebek, kuruma 200 metre uzaklıktaki Eserler Aile Sağlığı Merkezi’nde bulundu. Bebek, polis tarafından hastaneye getirilerek anne Fatma Bozkurt’a teslim edildi. Fatma Bozkurt başta olmak üzere hastane önünde bekleyen yakınları, büyük mutluluk yaşadı. Bazı aile yakınları gözyaşlarını tutamadı. Karakolda ifade veren baba Orhan Bozkurt, bebeğin bulunmasının ardından polis aracıyla hastaneye getirildi. Yakınları baba Orhan Bozkurt’u sevinçle karşıladı.

KADIN GÖZALTINDA

Bebek hırsızlığı şüphelisi adı açıklanmayan kadın ise sağlık kontrolü için bebeğin çalındığı hastaneye getirildi. Acil Servis’ten sokulan kadın, diğer bölümde olan bebeğin yakınlarıyla karşılaşmadı. Bu nedenle herhangi bir gerginlik de yaşanmadı. Gözaltına alınanan kadının, emniyete götürüleceği belirtildi.