Kadıköy'de genç kızın can verdiği kaza kamerada

Kadıköy'de genç kızın can verdiği kaza kamerada

Kadıköy'de yaşanan feci kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Kadıköy'de Özge Kandemir ve yanındaki arkadaşı bir kamyonun altında kaldı. 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Özge hayatını kaybettiği kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza, Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde geçtiğimiz cuma günü saat 14.00 sıralarında meydana geldi.

İstanbul'da özel bir üniversitede Endüstri Mühendisliği okuyan 22 yaşındaki Özge Kandemir, 2 arkadaşıyla birlikte Kadıköy'de dolaşıyordu. Özge Kandemir, Tuğlacı Emin Bey sokak girişinde arkadaşlarıyla konuşurken bir inşaata malzeme taşıyan kamyon hızla sokağa girdi. Kamyon dönerken yan tarafından Özge ve arkadaşına çarptı. Kamyon çevredekilerin uyarısı üzerine durdu.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Feci kazada Özge, tekerleğin altında kalarak ağır yaralandı. Arkadaşı ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ekibi geldi. Ambulans ile hastaneye götürülen Özge Kandemir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kandemir'in cenazesi defnedilmek üzere memleketi Ankara'ya gönderildi. Kamyon sürücü Aydın Y. ise sevkedildiği adliyede "adli kontrol tedbiri"yle serbest bırakıldı.

GÖRGÜ TANIĞI: KIZIN ÇANTASI KAMYONUN KASASINA TAKILDI

Kazayı gören bir kişi, "Kamyoncu dönerken kızın çantası arka tekerleğin olduğu yerdeki çengele takıldı. Kamyoncu görmedi. Genç kız arka tekerleğin altında kaldı. Kız o gün bavullarıyla beraber Ankara'dan gelmiş" dedi.

Kadıköy'de genç kızın can verdiği kaza kamerada

DHA