Kadın öğretmen iki öğrenciyle ilişkiye girmiş !

Kadın öğretmen iki öğrenciyle ilişkiye girmiş !

Kadın öğretmen, iki öğrencisiyle aynı gün ilişkiye girmekle suçlanıyor.

Amerika'nın Şikago kentinde bulunan Urban Prep Academy adlı okulda meydana gelen cinsel istismar olayı mahkemeye taşınınca şoke edici detaylar gün yüzüne çıktı. Genç siyahi erkek öğrencilerin eğitim gördüğü okulun öğretmenlerinden June Kendall'ın, adları açıklanmayan 17 yaşındaki iki öğrencisine Snapchat adlı program yoluyla telefonundan çıplak fotoğraflarını gönderdiği ve öğrencileri böylelikle baştan çıkardığı iddia edildi.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI GÖNDERDİ

Mahkeme tutanaklarına yansıyan bilgilerde; öğretmen Kendall'ın gönderdiği mesajların zaman içerisinde cinsel içerikli hal aldığı, öğrencilerden birine onunla cinsel birliktelik yaşamak istediğini açıkça dile getirdiği kamuoyuna açıklandı. Geçtiğimiz pazartesi günü karşılıklı mesajlaşmanın ardından Kendall ile öğrencinin, öğretmenin sınıfında iddiaya göre cinsel birliktelik yaşadığı dile getirildi.

Duruşma savcısı, bir şahidin ikiliyi 20-25 dakika kadar sınıfta yalnız kaldıktan sonra ayrıldıklarına tanık olduğunu ifade etti. Okulda ders bitimi sonrasında bilim dersi öğretmeni olan Kendall'ın ikinci öğrenciyle yine odasında cinsel ilişkiye girdiği, bu gerçeğin de adı açıklanmayan öğrencinin durumu bir arkadaşına anlatmasıyla ortaya çıktığı duruşma salonunda dile getirildi.

İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ertesi gün, Kendall'ın odayı bir öğrenciyle terk ettiğini gören şahidin okul yönetimine durumu bildirmesi üzerine, yönetim olayı polise ihbar etti. Hakkında iki cinsel taciz suçlaması bulunan June Kendall açığa alınarak hakkında idari soruşturma da başlatıldı.Yargıç Laura Marie Sullivan, Kendall için yüz bin dolar kefalet bedeline hükmetti. Bağımsız bir müfettişin görevlendirilerek olayı derinlemesine soruşturacağı da kamuoyuna açıklandı.