Kadir Şeker'in kurtardığı kadın eroinle yakalandı!

Kadir Şeker'in kurtardığı kadın eroinle yakalandı!
Güncelleme:

Konya Emniyet Müdürlüğü’nün bir araca yaptığı operasyonda 1 kilo eroin ele geçirildi. Araçta gözaltına alınan isimlerden birinin ise, Kadir Şeker'in şiddet görmekten kurtarmaya çalışırken öldürdüğü kız arkadaşı Ayşe D. olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik çalışma başlattı.

Merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesinde operasyon düzenleyen narkotik polisi, bir aracı durdurarak arama yaptı. Araçta yapılan aramada 900 gram eroin ele geçirildi. Araçta bulunan Murat H. (26) ve Ayşe D. (35) gözaltına alındı.

Kadir Şeker, Ayşe D.'yi kurtarmak için katil olmuştu

Gözaltına alınan şüphelilerden Ayşe D.'nın, sevgilisi tarafından bir parkta şiddet görürken Kadir Şeker tarafından kurtarılan kadın olduğu öğrenildi. Kamuoyunu uzun bir süre meşgul eden Kadir Şeker, Ayşe D.'ya şiddet uygulayan Özgür D.'ın ölümüne neden olmuştu. Yaşanan olayın ardından Ayşe D.'yı kurtarmak isterken katil olan Kadir Şeker, "kasten adam öldürme" suçundan 15 yıl hapse çarptırılmış, mahkeme tarafından ceza 12,5 yıla indirilmişti.

Kadir Şeker'in avukatları ve Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Kadir Şeker'e verilen haksız tahrik indirimini en üst sınırdan uygulanması talebiyle ve tutukluluk halinin devamı kararı için de Konya Bölge Adliye Mahkemesine itirazda bulunmuştu.

Gözaltına alınan Murat H. ve Ayşe D. hakkında "uyuşturucu madde ticari yapmak" suçundan işlem başlatıldığı öğrenildi.

 

İHA