Kağıthane'de Kahvehane Kurşunlamasına 5 Tutuklama

Kağıthane'de Kahvehane Kurşunlamasına 5 Tutuklama

KAĞITHANE'de 8 Şubat'ta Sanayi Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırı sonucu Hakan Öztürk'ün hayatını kaybettiği,...

KAĞITHANE'de 8 Şubat'ta Sanayi Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırı sonucu Hakan Öztürk'ün hayatını kaybettiği, Erol Özdemir'in yaralandığı olayla ilgili olarak adliyeye sevk edilen 9 kişiden, 5'i tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince olaydan iki ay sonra yakalanarak gözaltına alınan 2'si kadın 9 şüpheli dün İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Savcı Mustafa Köylü tarafından sorgulanan aralarında kadınların da olduğu şüphelilerden 4'ü serbest bırakıldı. Diğer şüphelilerden Ersin Çelik ve Ümit Aydoğdu "Adam öldürme" suçundan, Murat Aydın, Safa Şevket Öğütlü ve Sinan Yıldırım ise "Silah ticareti yapmak" suçundan tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildiler. Nöbetçi İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan şüpheliler, sorgularının ardından tutuklandı.