Kahraman polis memuru şehit olmadan önce teröristi böyle vurdu!

Güncelleme:

Mersin'de bir polis memurunun şehit olduğu terör saldırısında polis memuru Şehit Sedat Gezer’in şehit düşmeden önce, teröristi vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

Mersin Tece'de bulunan polisevine terör saldırısı düzenlenmiş, lüks araçla gelen 2 kadın terörist, polisevine ateş açmıştı. Saldırı sırasında yaralanan 2 polisten biri hastanede şehit olmuştu. Öte yandan bir kişi gözaltına alınırken öldürülen teröristlerden birinin ise 'Zozan Tolan' kod adlı Dilşah Ercan olduğu belirlenmişti.

Polisevine yönelik terör saldırısında yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, çatışmada şehit olan polis memuru Sedat Gezer'in, bir teröristi etkisiz hale getirdiği anlar yer aldı. Çatışma sırasında polis memuru Gezer'in siper alarak kendisini korumaya çalışması, bu sırada kendisine ateş eden teröristlerden birini tabancasıyla vurarak etkisiz hale getirmesi görüntülere yansıdı.

YARALI HALDE ÇATIŞTI

Polisevi girişindeki kulübeye açılan ilk ateşte yaralanan Gezer'in, çatışmayı bu halde sürdürdüğü öğrenildi. Bu arada, çatışma anında bekçilerin de polise destek verdiği görüldü.

Öte yandan Mersin'de polisevine yönelik terör saldırısıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 22 şüpheli gözaltına alındı.