Kamyonetteki cesedi böyle çıkardılar

Kamyonetteki cesedi böyle çıkardılar
Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sanayi sitesinde tamir için bekleyen kamyonette kamyonette yaşan adam ölü bulundu. Polis ekipleri, yanında duran araçlar nedeniyle kapısını açamadığı kamyoneti iterek yola çıkardı.

Manavgat Sanayi Sitesi'nde tamir için bekleyen 07 LB 639 plakalı kamyonette kalan Orhan Barut(53), dün saat 21.30 sıralarında mahalle bekçileri tarafından hareketsiz bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekibi, sağında ve solunda tamir için bekleyen otomobiller nedeniyle kamyonetin kapısını açamadı. Polis, bunun üzerine kamyoneti iterek yola çıkardı. Orhan Barut'un cenazesi incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Kamyonetteki cesedi böyle çıkardılar - Resim : 1

Manavgat'a 8 sene önce gelen Orhan Barut'un, Manavgat Yat Çekek Yeri'ndeki tersanelerde gündelik yevmiyeyle çalıştığı, yaklaşık 4 aydır da tamir için bekleyen kamyonette kaldığı belirtildi. Alkol bağımlısı olduğu öne sürülen Orhan Barut'u en son saat 19.00 sıralarında gören arkadaşları gayet neşeli ve iyi olduğunu söyledi

Kamyonetteki cesedi böyle çıkardılar - Resim : 2

DHA

Etiketler ceset antalya Manavgat