Kan donduran cinayet! 3 gün arayıp bulduğu eşini pusu kurup öldürdü!

Kan donduran cinayet! 3 gün arayıp bulduğu eşini pusu kurup öldürdü!
Güncelleme:

Adana'da boşanmak isteyen ve başka eve taşınan eşi Fadime K.'yi (44) kızı Nilüfer'in (18) gözü önünde pompalı tüfekle öldüren Rahim K. (46) yakalandı. Eşinin adresini bulmak için 3 gün araştırma yapan zanlının, evinin yakınında pusu kurduğu belirlendi. Zanlı koca ifadesinde, ''Beni görmek istemediklerini söyleyince, karton kutuda sakladığım tüfeği çıkarttım. Kızım araya girip, yalvardı ama ateş ettim'' dedi.

Kentte iddiaya göre, 4 çocuk annesi Fadime K., şiddetli geçimsizlik nedeniyle kaynakçı eşi Rahim K.'dan boşanmak istedi. Eşi hakkında bir kez de kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle şikayetçi olan Fadime K., çocuklarını da alarak 2021 yılının Eylül ayında evi terk etti. Ev kiralayan K., eşinin kendisini bulması nedeniyle başka bir adrese taşındı.

YENİ ADRESİ DE BULDU

Yeni evin Sarıçam ilçesi, Yeşiltepe Mahallesi'nde olduğunu öğrenen Rahim K., adresi bulmaya çalıştı. 3 gün boyunca araştırma yapan K., daha sonra eşi ile çocuklarını yaşadığı adresi buldu. Rahim K., 21 Mart'ta 09.00 sıralarında mahalleye gitti ve karton kutudaki pompalı tüfeği evin yakınındaki bir araziye sakladı. Daha sonra eşinin ve kızının semt pazarına gittiğini öğrenen K., önlerini keserek konuşmak istedi. Fadime K., bu isteği geri çevirdi.

2 EL ATEŞ EDİP, KAÇTI

Daha sonra evin yakınına dönen Rahmi K., sakladığı pompalı tüfeği alarak eşi ve kızı Nilüfer'in pazardan gelmesini bekledi. Eşi ile kızının eve yaklaştığını gören K., tekrardan önlerini kesti. K.'nın pompalı tüfeği annesine doğrulttuğunu gören Nilüfer, araya girmek istedi. Kızını dinlemeyen baba, eşine iki el ateş etti. Başına ve bacağına kurşun isabet eden Fadime K., kanlar içinde yere yığıldı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Fadime K.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, kaçan Rahim K.'nın yakalanması için çalışma başlattı. Fadime K.’nın cenazesi, 22 Mart'ta toprağa verildi.

'PUSU KURUP, BEKLEDİM'

Polis ekipleri, Rahim K.'nın olaydan sonra geceyi ormanda geçirdiğini, sabah da Sarıçam ilçesi, Mustafalar Mahallesi'ndeki büyük kızı E.Ö.'nün evine gittiğini tespit etti. Jandarma ile adrese baskın yapan ekipler, K.'yı eve girmek üzereyken yakaladı. Gözaltına alınan K. emniyetteki ifadesinde, "Evin çevresinde pusu kurup bekledim. Eşim ile kızım pazara giderken karşılarına çıkıp, çocuklarımı görmek istediğimi söyledim. Beni görmek istemediklerini söyleyince karton kutuda sakladığım tüfeği çıkarttım. Kızım araya girip yalvardı ama ateş ettim. Pişmanım" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Rahmi K., tutuklandı.

DHA