KANLI SALDIRIYLA İLGİLİ FLAŞ GÖZALTILAR !

KANLI SALDIRIYLA İLGİLİ FLAŞ GÖZALTILAR !

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki kanlı saldırıda yeni bir gelişme yaşandı.

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını gerçekleştiren canlı bombaların uyrukları netleşti. 16 adrese düzenlenen operasyonda 3'ü yabancı uyruklu, 13 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen ve 42 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştiren canlı bombaların uyrukları belirlendi. Saldırıya ilişkin 6 adrese düzenlenen baskında 3'ü yabancı uyruklu 13 kişi gözaltına alındı.

2300565.jpg

UYRUKLAR NETLEŞTİ

42 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını gerçekleştiren teröristlerin birisinin Dağistanuyruklu Rus vatandaşı, diğerlerinin ise Kırgız ve Özbek uyruklu olduğu öğrenildi.

16 ADRESE BASKIN, 13 KİŞİ GÖZALTINDA

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin kentteki 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 3'ü yabancı uyruklu 13 kişi gözaltına alındı.

2300569.jpg

Pendik Kavakpınar ve Güllübağlar Mahallesi ile Sultanbeyli'de Adil, Akşemseddin ve Hamidiye Mahallesi ve Başaksehir'deki bazı adreslere Terörle Mücadele ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Opesrasyonlarda aralarında Orta Asya kökenlilerin de bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı.

2300599.jpg

AA