Kara büyülü boşanma davası şoke etti !

Kara büyülü boşanma davası şoke etti !

İstanbul'da görülen bir boşanma davasında öyle iddialar var ki...

İstanbul'da inanılmaz bir boşanma davası başladı. Eşi ve kayınvalidesi tarafından aylarca fiziksel şiddet ve psikolojik baskıya uğradığını söyleyen Kübra Y., "üzerinde kara büyü var" denilerek elbiselerinin yakıldığını, eşyalarının kırıldığını ve kimseyle görüştürülmediğini belirtti.

İstanbul Aile Mahkemesi, 24 yaşındaki Kübra Y.'nin "kara büyü" davasına sahne oldu. 6 ay önce Tunay Y. ile evlenen genç kadına, aynı apartmanda yaşayan kayınvalidesi ve eşi sürekli olarak kendilerine büyü yapıldığını, cinlerin ve kötü ruhların kendilerine musallat olduğunu anlattı.

Aylardır bitmek bilmeyen fiziksel şiddet ve psikolojik baskı gören Kübra Y.'nin "üzerinde kara büyü var" denilerek elbiseleri yakıldı, eşyaları kırıldı, kimseyle görüştürülmedi ve gündüz bile evin kapısı üzerine kilitlendi.

Sabah'ın haberine göre, Tunay Y. ve annesinin tecrit ettiği Kübra Y., eşiyle birlikte olursa başlarına daha kötü şeyler gelebileceği gerekçesiyle cinsel birliktelik bile yaşamadı ve ayrı yataklarda yattı. Akraba ziyareti denilerek defalarca falcılara ve hocalara götürülen genç kadın, dayanılmaz hale gelen evliliğinin sona ermesi için soluğu mahkemede aldı.

Boşanma davasında Kübra Y., 50 bin lirası manevi olmak üzere 70 bin lira tazminat ve aylık 600 lira yoksulluk nafakası talep etti.