Karakolda dehşet! Polisin gözü önünde yüzüne kalem sapladı

Karakolda dehşet! Polisin gözü önünde yüzüne kalem sapladı
Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta öğretmen olan komşusu Esra Gündeş M. ile tartışan Nimet Ç., şikayetçi olmak için polis merkezine gitti. Eşiyle birlikte karakola gelen Esra Gündeş M. yeniden çıkan tartışmada elindeki kalemi Nimet Ç.'nin yüzüne saplamıştı. Konuyla ilgili bir tekzip yazısı geldi.

TEKZİP

“https://www.haber3.com/guncel/3-sayfa/karakolda-dehset-polisin-gozu-onunde-yuzune-kalem-sapladi-haberi-6004905” internet sitesinde “23.03.2021” tarihinde yayımlanmış olan “Karakolda dehşet! Polisin gözü önünde yüzüne kalem sapladı” başlıklı yazının ilgili siteden ve diğer haber kaynaklarından kaldırılması ve yerine düzeltme metnimizin yayımlanması talebiyle hazırladığımız işbu tekzip metnini kamuoyunun dikkatine sunarız.

TEKZİP METNİ

            “23.03.2021” tarihinde “https://www.haber3.com/guncel/3-sayfa/karakolda-dehset-polisin-gozu-onunde-yuzune-kalem-sapladi-haberi-6004905” URL adresinde “Karakolda dehşet! Polisin gözü önünde yüzüne kalem sapladı” başlıklı bir yazının yayımlanmış olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Haberde paylaşılan bilgiler, tamamen yanlı ve tek taraflıdır. Görüntülerin tamamı incelendiğinde gerçek mağdurun şahsım olduğu açıkça görülecektir. İşbu internet sitesinde yer alan haber, henüz soruşturma aşamasında olan bir olay iken muhatap internet sitesi, yargının yerine geçip karar vererek, tarafımıza ait görüntüleri, isimleri, meslekleri ve ayrıca çalıştığımız kurumları kamuoyunun önüne itibarımızı ve onurumuzu zedeleyecek bir şekilde GERÇEĞE TAMAMEN AYKIRI VE EKSİK BİR ŞEKİLDE sermektedir.

 Karakoldaki ve sitedeki video kayıtları kesilerek Nimet Çokbüyük’ün tarafıma, eşime, çocuklarıma durmaksızın saldırdığı ve ayrıca sevgilisi Eshabil Bakıcı tarafından karakolda darp edildiğim bilgi ve görüntülerine haber içeriğinde yer verilmemiştir. Olay tek taraflı olarak, şahsımı suçlayıcı şekilde kamuoyunun önüne yansıtılmıştır. Nimet Çokbüyük’ün ve sevgilisi Eshabil Bakıcı’nın isimleri, meslekleri, çalıştıkları yerlerden bahsedilmezken şahsıma ait tüm kişisel ve özel bilgiler haber içeriğinde yer alarak  ŞAHSIM HEDEF GÖSTERİLMİŞTİR. Bir öğretmen olarak gururumla ve şerefimle oynanmış, itibarım zedelenmiştir.

Bu nedenle mağduriyetimin dikkate alınarak işbu tekzibin yayımlanmasını aksi halde yasal yollara başvuracağımı tarafınıza ihtaren bildiririm. 04.04.2021

DHA