Kardeş cinayetinde sır çözüldü !

Kardeş cinayetinde sır çözüldü !

İzmir'de ablasının kız kardeşini nişanlısından ayrılmak istediği için öldürdüğü ortaya çıktı.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, kardeşi 18 yaşındaki Aysel Okumuş'u göğsünden bıçaklayıp öldüren evli ve 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Günay T., işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Günay T.'nin kardeşiyle, nişanlısından ayrılmak istediği için tartıştığı, bu tartışma sırasında cinayeti işlediği öğrenildi. Günay T.'nin ifadesinde, "Benim kollarımı tutmak için hamle yapınca, bıçak birden göğüsüne saplandı. Böyle olmasını istemezdim" dediği öğrenildi.

Bayraklı Fuat Edip Baksi Mahallesi'nde 1627/1 Sokak 41 numarada meydana gelen olayda, evli ve 2 çocuk annesi Günay T., konfeksiyon atölyesinde çalışan kardeşi Aysel Okumuş'la evde sohbet ettikleri sırada tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Günay T., bıçakla kardeşi Okumuş'u göğsünden yaraladı. Gürültü üzerine odaya gelen yakınları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Aysel Okumuş, kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

BÖYLE OLSUN İSTEMEZDİM

Gözaltına alınan Günay T., polisteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Cinayetin nedeni de Günay T.'nin ifadesinde ortaya çıktı. Aysel Okumuş'un, nişanlanmasına aracılık yaptığı öğrenilen ablasına, bir sevgilisinin olduğunu ve ayrılmak istediğini söylemesi üzerine aralarında tartışma yaşandığı öğrenildi. Bu arada ailenin de nişanlanma olayına aracılık yaptığı için yaşanan krizden Günay T.'yi sorumlu tuttuğu ileri sürüldü. Günay T.'nin de polisteki ifadesinde olayı doğrulayıp, "Mutfakta elimde bıçakla domates doğruyordum. Kardeşimle konuşmaya başladık. Nişanlısından ayrılacağını ve başka bir sevgilisi olduğunu söyledi. Aile fertleri de bu yüzden bana tavır aldı. Bu şekilde yapmamasını söyledim. Banyoya gidip gözlüklerini taktı ve evden çıkmak istedi. Gitmemesini söyledim. İki elimi sıktı. Canım çok yandı. Onun gitmesine engel olmak istedim. Kollarımı tutmak için ikinci kez hamle yapınca, bıçak birden göğüsüne saplandı. Ben böyle olmasını istemezdim" dedi. 32 yaşındaki Günay T., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

DHA