Kardeş katili aylar sonra böyle yakalandı

Güncelleme:

Kardeşi Ceylan'ı öldürüp kaçan Erhan T.'nin, saklandığı evden kıyafet almak için dışarı çıktığı sırada yakalandığı ortaya çıktı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 28 Şubat’ta Ataşehir’de kız kardeşi Ceylan T.'yi öldüren Erhan T.'yi her yerde aramaya başladı. Erhan T. ve şoförü Can Fırat A. ile birlikte Kadıköy’de bir otomobil galerisini silahlarla tarayan Cüneyt A. gözaltına alındı. Erhan T.'nin kız kardeşiyle ilişkisinin olduğunu düşündüğü işadamı Bekir Teker’in işyerlerinin kurşunlanması üzerine ekipler, işadamını da korumaya aldı.

REZİDANSTA AYLARCA GİZLENDİ

Cüneyt A.’nın yakalanmasını ardından Sancaktepe’de lüks bir rezidansta aylarca gizlenen Erhan T., evden kıyafet almak için dışarı çıktı. Özel harekat ekipleri gece saat 02.00’de operasyon için harekete geçti. Erhan T.'nin gizlendiği 27 numaralı daireye baskın yapıldı.  Erhan T. ve A. gözaltına alındı.

Kardeş katili aylar sonra böyle yakalandı - Resim : 1

CİNAYET İŞLEDİĞİ TABANCA BULUNDU

Operasyon ekipleri, Erhan T.'ye evde silah olup olmadığını sordu. Erhan T., 2 Kalaşnikof ve 1 tabanca olduğunu söyledi. Polis ekipleri, tabancanın kız kardeşinin öldürülmesinde kullandığın tabanca mı? sorusuna da Erhan T. evet yanıtını verdi. Evde yapılan aramalarda, 2 adet Kalaşnikof silah ve Ceylan T.'nin öldürülmesinde kullanılan tabanca ele geçirildi.

8 aydır aranan kardeş katili yakalandı8 aydır aranan kardeş katili yakalandı

 

Akşam

Etiketler katil