Karısını ''gel gezelim'' diyerek kandırmış

Karısını ''gel gezelim'' diyerek kandırmış
Güncelleme:

Isparta'da karısını öldürdükten sonra polise kayıp başvurusu yapan Ferhat T.'nin, eşini ''gel gezelim'' diyerek götürdüğü dağlık alanda öldürdüğü ortaya çıktı.

Isparta'da karısı Ümmühan T.'yi vahşice öldüren Ferhat T., 'karım kayboldu' diyerek karakola gidince yakalanıp suçunu itiraf etmişti. Vahşi cinayetle ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Ferhat T.'nin karısını 'gel gezelim' diyerek kandırdığı ve boğarak öldürdüğü belirlendi. Ümmühan'ın babası ise 'Kızımın melek gibi bir kalbi vardı, daha çocukları anne sütüyle besleniyordu' dedi.

Isparta'da yaşayan ve otobüslerde muavinlik yapan Ferhat T. (22), önceki gün 5 yıllık eşi Ümmühan T. (22) ile bir yaşındaki oğlu ve 2 yaşındaki kızını da alarak, Burdur'da yaşayan kayınpederi Yakup Ş.'nin evine gitti.

'GEZMEYE GİDİYORUZ' DEDİ

Burada çocukları kayınvalidesine bırakan Ferhat T., eşini de alıp "Biz gezmeye gidiyoruz" diyerek evden ayrıldı. Otomobille Burdur'a 30 kilometre uzaklıkta bulunan Akyaka köyündeki dağlık alana giden Ferhat T., kendisini aldattığından şüphelendiği eşiyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardında genç kadını elleriyle boğarak öldürdü. Cesedi ormanlık alanda bırakan Ferhat T., Isparta'ya döndü.

'KARIM KAYBOLDU' DİYE İHBAR ETTİ

Sabah Gazetesi'nden Erdoğan Öztürk'ün haberine göre; Torunları kendisinde kalan Yakup Ş. kızına ulaşamazken, ertesi gün polise giden Ferhat T. "Karım kayboldu" dedi. Ancak çelişkili ifadeler üzerine gözaltına alınan T., eşini kendisinin öldürdüğü itiraf etti. Cesedin yerini de gösteren T., jandarmaya teslim edildi. 

'KIZIMIN MELEK GİBİ KALDI VARDI'

Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından kızının cansız bedenini alan Yakup Ş., "Kızımın melek gibi bir kalbi vardı. Çocukları daha anne sütüyle besleniyordu. İki çocuk annesi bir insana nasıl kıyılır aklım almıyor" dedi.

 

Sabah

Etiketler Isparta