Kasiyeri vuran soyguncu bakın kim çıktı !

Kasiyeri vuran soyguncu bakın kim çıktı !

Kony'da soygun için girdiği marketin kasiyerini silahla vuran şahıs tanıdık çıktı.

Konya'da elinde tabanca ve yüzünde maskeyle markete giren, kasadaki paraları vermeyen ve kendisine direnen kasiyer 25 yaşındaki Erdem Arılık'ı ateş ederek karnından yaralayan 28 yaşındaki Ali Kemal E. polisin operasyonu sonucu yakalandı. Şüphelinin aynı mahallede oturduğu ve soygun için girdiği marketin karşısında seyyar kokoreççilik yaptığı ortaya çıktı.

Olay, geçen 1 Eylül günü saat 02.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Yaka Mahallesi Köyceğiz Caddesi üzerinde meydana geldi. Elinde tabancayla markete giren maskeli bir kişi, kasiyer Erdem Arılık'tan kasadaki paraları vermesini istedi. Güvenlik kameraları ile kaydedilen olayda paraları vermek istemeyen Arılık, şüphelinin kendisine doğrulttuğu tabancayı tutarak elinden almak için uğraştı. Şüpheli arbede sırasında silahını iki el ateşledi. Arılık'ı karnından vurarak yaralayan soyguncu kaçtı. Yaralanan kasiyer Arılık ise tekrar kasaya dönerek telefonla yardım istedi.

SESİNDEN VE EŞKALİNDEN TANIDI

Yaralı Erdem Arılık, arkadaşları tarafından Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Arılık'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Arılık'ın, polise verdiği ilk ifadesinde soyguncunun ses tonu ve eşkalinin mahalleden tanıdığı Ali Kemal E. olduğunu ileri sürdü. Bunun üzerine E.'yi bulmak için çalışma başlatan polis, şüphelinin gidebileceği adreslere baskınlar düzenledi. Ali Kemal E., dün akşam üzeri polisin operasyonu sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olayda kullanılan ruhsatsız tabanca ise ele geçirildi.

MARKETİN KARŞISINDA SEYYAR KOKOREÇ TEZGAHI AÇMIŞ

İfadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen Ali Kemal E.'nin olaydan 10 gün kadar önce soygun için girdiği marketin karşısına seyyar kokoreççi tezgahı açtığı öğrenildi. Aynı mahallede oturan Ali Kemal E. soygundan 2 saat önce arkadaşları ile alkol aldığı ve bundan sonra da soyguna karar verdiği ileri sürüldü. Ali Kemal E.'nin ayrıca kasiyer Erdem Arılık'ı da tanıdığı ve sürekli marketten alışveriş yaptığı da belirtildi. Ali Kemal E.'nin ifadesinde amacının sadece parayı almak olduğu, kasiyeri boğuşma esnasında silahın ateş alması sonucu vurduğunu söylediği öğrenildi. Şüphelinin yapılan sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi.

DHA

Etiketler konya soygun tabanca kasa