Kastamonu'da nişanlı dehşeti !

Kastamonu'da nişanlı dehşeti !

Kastamonu'da tartıştığı nişanlısını vurdu. Av tüfeğinden seken saçmalar 5 yaşındaki çocuğu da yaraladı.

Kastamonu'da 24 yaşındaki Ramazan K., tartıştığı nişanlısını 5 yaşındaki çocuğunun gözü önünde av tüfeğiyle vurdu. Tüfekten seken saçmalar küçük çocuğa da isabet ederken, Ramazan K. daha sonra tüfekle intihar girişiminde bulundu.

Olay, öğle saatlerinde Cide İlçesi'nin Kasaba Mahallesi'nde meydana geldi. Ramazan K., evine gittiği nişanlısı 31 yaşındaki Nazan E., ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Tartışmanın ardından Ramazan K., av tüfeğiyle Nazan E.'yi çocuğunun gözü önünde vurdu. Genç kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, tüfekten seken saçmalar o sırada odada bulunan oğlu Mehmet E.'ye de isabet etti. Ramazan K., daha sonra tüfeği karnına dayayarak tetiğe bastı. Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi 3 kişiyi kanlar içerisinde buldu. Ramazan K., ihbar üzerine sevk edilen 112 Acil ambulansıyla Dr.Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne, Nazan E. ile oğlu Mehmet E., ise Bartın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Göğsünden yaralanan Nazan E., ile Ramazan K'nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu ifade edilirken Mehmet E., kolundan hafif şekilde yaralandı. Polis, soruşturma başlattı.

DHA