Katili Emre'yi ona benzetmiş ! Fotoğrafı ortaya çıktı

Katili Emre'yi ona benzetmiş ! Fotoğrafı ortaya çıktı
Güncelleme:

İstanbul Şişli'de hastane girişinde Emre Tyler Mays'i bıçaklayarak öldüren Akın K.'nin ''Benzettim'' dediği Batuhan K.'nin fotoğrafı ortaya çıktı.

Dünyanın önde gelen şarap ve gıda markalarını Türkiye’ye getiren ADCO firmasının sahipleri Randolph Ward Mays ve eşi Figen Mays’in 17 yaşındaki oğulları Emre Tyler Mays’i tedavi için getirildiği hastanenin girişinde bıçakla öldüren Akın K.'nin, “Batuhan’a benzettim” dediği Batuhan K.'nin (19) fotoğrafına Hürriyet ulaştı.

Katili Emre'yi ona benzetmiş ! Fotoğrafı ortaya çıktı - Resim : 1

Batuhan K., Kağıthane’deki kavga nedeniyle tutuklananlar arasında yer almıştı.

‘HASMIMIZ SANDIM’ DEDİ

Eyüpsultan Göktürk’te ailesiyle birlikte yaşayan Emre Tyler Mays, ortak kullandıkları lüks spor otomobil nedeniyle ağabeyi Sinan ile tartışmaya başlamış, iddiaya göre tartışma sonunda ağabeyi tarafından darp edilince ambulans tarafından Şişli Etfal Hastanesi’ne götürülmüştü. Hastane acil servisi önünde ambulanstan sedye ile indirildiği sırada Akın K.'nin bıçaklı saldırısına uğramış ve hayatını kaybetmişti. Akın K. alınan ifadesinde şöyle demişti: “Kağıthane’de bir restoranımız var, dayımlarla ortak işlettiğimiz. Restoranın telif ve marka hakkı ile ilgili alacak verecek meselesi oluştu. Bu sorunu konuşmak üzere buluşulduğu sırada kavga çıktı. Babam ve kardeşlerim yaralanınca Şişli Etfal Hastanesi’ne gittik. Babamın başı kanıyordu, kardeşim de öyleydi. Bu nedenle çok öfkeliydim. Biraz hava almak için acil önüne dışarı çıktım. Ambulans geldi, sedyeyle birini indiriyorlardı. İndirilen kişiyi kavga ettiklerimizden Batuhan’a benzettim. Bu nedenle yanımda taşıdığım bıçağı çıkararak sapladım. Amacım öldürmek değildi, pişmanım.”

Şişli'de dehşet ! Dünyaca ünlü iş insanının oğlu öldürüldüŞişli'de dehşet ! Dünyaca ünlü iş insanının oğlu öldürüldü

 

Hürriyet